Selçuk Geçer açıkladı: 2 hafta sonra dolar bu seviyeye çıkacak!

Selçuk Geçer açıkladı: 2 hafta sonra dolar bu seviyeye çıkacak!
Dolar ve altın hakkında yaptığı yorumlarla tanınan ekonomist Selçuk Geçer, elinde dolar bulunduran ya da dolar almayı düşünen vatandaşlara seslendi. Doların 1 Ocak'ta göreceği kur seviyesini açıklayan Gezer, bu fırsatı kaçıranların pişman olacağını söyledi.

SELÇUK GEÇER DOLARI OLANLARA SESLENDİ: 2 HAFTA SONRA BU SEVİYELERE ÇIKACAK

Dolar sahibi olan milyonlarca vatandaşın merak ettiği "yeni yılda dolar kaç olur?" sorusuna cevap ünlü ekonomist Selçuk Geçer''den geldi. Geçer, 1 Ocak tarihinde görülecek kur hakkında: "20 TL''nin üzerine çıkacak" açıklamasında bulundu. 

Doların diğer para birimleri karşısında kan kaybetmesinin sebebinin Amerika Birleşik Devletleri''ndeki enflasyon verilerinden kaynaklı olduğunu dile getiren ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, önümüzdeki birkaç ay açısından bu durumun olağanüstü bir duruma işaret ettiğine vurgu yaptı. 

EURO VE STERLİN İÇİN ALIM FIRSATI

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Geçer, dolarizasyonun dünya genelinde sıkılaşmasının beklendiğini ancak Euro ve sterlin için alım fırsatı olduğunu yineledi. Geçer "FED''in ve Avrupa Merkez Bankası''nın açıklamaları sonrasında özellikle sterlin alanların ilerleyen günlerde bu tercihlerinden dolayı memnun olacağını düşünüyorum" dedi. Yeni yılın ilk haftası açıklanacak olan enflasyon oranlarının mutlaka yüzde otuz beşin üstünde olacağını tahmin eden Geçer, eğer bu oran daha az olursa enflasyon oranları gerçek olarak yansıtılmadığı sonucunun çıkarılabileceğini belirtti.. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar