Sedat Peker'in seçim öncesi videosu geliyor mu? Avukatından flaş açıklama

Sedat Peker'in seçim öncesi videosu geliyor mu? Avukatından flaş açıklama
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in 14 Mayıs öncesinde video paylaşıp paylaşmayacağı merak konusu olmuştu. Peker'in avukatı Ersan Barkın, video iddialarıyla ilgili açıklamada bulunarak Peker'in açıklamalarının önündeki engelle ilgili ayrıntıyı duyurdu.

Selahattin Demirel / Günboyu

Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaşayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in seçime kısa bir süre kala bir video paylaşılacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili Peker''in avukatı Ersan Barkın''dan önemli bir açıklama geldi.

Barkın Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bazı gazeteci dostların, sayın Sedat Peker''in seçime birkaç gün kala açıklamalarına devam edeceğine dair değerlendirmelerini okuyorum. Sayın Peker’in ifade hürriyetinden mahrumiyeti iradi bir durum değil, hukuki durumun gereğidir. Dolayısıyla kendi kararıyla bu durumu ortadan kaldırabilmesi olanaklı değildir.

"KENDİ GİRİŞİMLERİ DIŞINDA OLANAK YOK"

Ancak bulunduğu ülkedeki hukuki ve fiili durumun değişmesi gerekir ki bunun için herhangi bir siyasi destek sağlanamadığı,yapılan imza kampanyaları da sonuç vermediği için kendi hukuki girişimleri dışında bir olanak kalmamıştır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar