Sedat Peker'in ifşaladığı Burak Taşçı için Hürriyet'ten flaş hamle

Sedat Peker'in ifşaladığı Burak Taşçı için Hürriyet'ten flaş hamle
Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında arama kararı bulunan Sedat Peker, “Deli Çavuş” adlı Twitter hesabından dikkat çeken iddialarda bulundu. Peker, açıklamalarında ismini verdiği Burak Taşçı ile ilgili Hürriyet Gazetesi'nden flaş bir hamle geldi. 

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Ali Fuat Tașkesenlioğlu, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu ve TOBB üyesi Salih Orakcı''nın rüşvet aldığını iddia etti. 

Peker, bütün bu olayların medya yapılanmasını ise "Borsagündem" isimli sitenin sahibi Orhan Pala ve ekonomi yazarı Burak Taşcı''nın "borsa manipülasyonları" yaptığını öne sürdü. Peker, "Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun döneminde de huysuzluk yapan şirketlerle ilgili karalama kampanyasına girdiklerini" iddia etti.

Mine Tozlu Sineren''in bazı şirketleri adına 25 milyon liralık "sahne haciz operasyonu" düzenlendiğini; Pala ve Taşcı''nın da bu Mine Tozlu Sineren''in aleyhine haberler yaptığını belirtti. 

 

Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu’na uzanan rüşvet ağı iddialarında adı geçen Burak Taşçı’nın Hürriyet gazetesindeki yazılarının tamamı internet sitesinden kaldırıldı.  


YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar