Sedat Peker'in eşinden 'dijital tecrit' için imza kampanyası!

Sedat Peker'in eşinden 'dijital tecrit' için imza kampanyası!
Siyaset ve mafyaya yönelik ifşa videoları ile Türkiye gündemini sarsan Sedat Peker, bir süredir BAE hükümeti tarafından dijital tecrit altında tutuluyor. Eşi için imza kampanyası başlatan Özge Peker'in çağrısına siyaset dünyasından destek geldi.

Organize suç örgütü lideri olduğu için hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, 2021 yılında yayınladığı videolarla Türk siyasetinin baş öznesi haline gelmişti.

Türkiye''de hüküm yiyeceğine yönelik malumat alan ve önce Balkan ülkelerine oradan da Birleşik Arap Emirlikleri''ne (BAE) giden Peker, burada yayınladığı videolar ile milyonlarca izlenmeye ulaşmıştı. AKP hükümetinin devreye girmesi ve son yıllarda BAE ile olan krizlerin belli seviyede çözülmesiyle birlikte Peker, BAE hükümeti tarafından dijital tecrite alındı.

Yaptığı yayınlarda özellikle Türkiye''de gerçekleşecek 2023 sçeimlerini işaret eden Peker, takipçilerine ''namus sözü'' vererek seçimlere 2 ay kala çok önemli paylaşımlar yapacağının sözünü vermişti. Peker''in internet üzerinden paylaşım yapmasına müsaade edilmemesine ise eşi Özge Peker''den tepki geldi. 

Özge Peker, "Eşimin paylaşım yapmasını isteyenler için change.org''da başlatılan linki sizler için aşağıya bırakıyorum. Adınızı, soyadınızı ve mail adresinizi yazarak destek amaçlı oy verebilirsiniz. Verdiğiniz oyun geçerli olabilmesi için mailinizden doğrulatmayı unutmayın..." sözleriyle insanlardan başlattığı kampanyaya destek istedi. 

"UCU KİME DOKUNURSA DOKUNSUN, SONUNA KADAR ARAŞTIRILSIN"

Özge Peker, internette kullanıma açtığı imza kampanyası ile eşi Sedat Peker''in üzerindeki dijital tecritin kaldırılması çağrısında bulundu. Kısa sürede büyük ilgi gören kampanyaya Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de sosyal medya hesabından destek verdi. İnce, "Sedat Peker’e yönelik dijital tecritin kaldırılmasını destekliyorum ve ben de imza veriyorum. Bırakın konuşsun, bildiklerini anlatsın, iddiaları yargıya taşınsın ve ucu kime dokunursa dokunsun, sonuna kadar araştırılsın." ifadelerini kullanırken, imza kampanyasının bağlantısını da takipçileriyle paylaştı. 







 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar