Sedat Peker, unut’MADIMAK’lımda dedi: Katliamın bilinmeyenlerini açıklayacağı tarihi verdi!

Sedat Peker, unut’MADIMAK’lımda dedi: Katliamın bilinmeyenlerini açıklayacağı tarihi verdi!
Son sosyal medya paylaşımında Sedat Peker, Alevilere seslenerek Madımak katliamıyla ilgili “Bu konuda bildiklerimin, şahit olduklarımın hepsini anlatacağım” dedi.

MADIMAK'TAKİ KATLİAMIN BİLİNMEYENLERİNİ AÇIKLAYACAĞI TARİHİ VERDİ!

BAE’de iltica eden ve organize suç örgütü liderliği suçlamasıyla hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker sosyal medyadaki tartışma yaratan mesajlarına bir yenisini daha ekledi.
Peker, Twitter''daki ''Deli Çavuş'' hesabından paylaşımlarını sürdürüyor. Sedat Peker, son olarak 1993 yılındaki Sivas Madımak katliamıyla ilgili bildiklerini anlatacağını söyledi.

‘TOPLUM OLARAK ANLAYACAĞIZ’

Peker''in mesajları şöyle:

1- Bazı Alevi kardeşlerim Madımak katliamı ile ilgili paylaşım yapmadığım için bana gönül koymuşlar. Bulunduğum yerde biraz sıkıntılar var, o yüzden paylaşım yapamadım. Video çekmeye başladığımda NAMUS SÖZÜM olsun, bu konuda bildiklerimin, şahit olduklarımın…

2-..hepsini anlatacam. Madımak katliamı bu milletin bağrına vurulan en büyük hançerdi. Sayın @cuneytozdemir katliamdan önce görevlilerin ordan çekilirkenki görüntülerini yayınlamadık demişti ya, benim anlatacaklarımla o görüntüleri yan yana getirdiğinizde…

3-…bu kalleş olayın nasıl yapıldığını zannederim ki toplum olarak anlayacağız. Orda vefat eden Alevi canların hepsi bence şehittir. Cezaevindekilerin çoğu gerçek suçlu değildir. Gerçek suçlular ise ne yargılandılar ne de bilindiler. SÖZ NAMUS…"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar