Sedat Peker bu kez o gazeteciyi hedef aldı: Seni kibrit kutusuna sokacağım anonsçu

Sedat Peker bu kez o gazeteciyi hedef aldı: Seni kibrit kutusuna sokacağım anonsçu
Sedat Peker, Twitter hesabından paylaştığı yeni mesajda uzun süredir Habertürk erkanlarında program yapan Veyis Ateş'i hedef aldı.

Peker, Pazar günü yayınlayacağı videoda Veyis Ateş'ten de bahsedeceğini dile getirdi.

"SENİ DE KİBRİT KUTUSUNA SOKACAĞIM ANONSÇU VEYİS"

Peker, "Habertürk kanalında süslü süleyman'ı aklamak için sözde muhalif gazeteciler çağırıp tezgahı kuran anonsçu veyis’i ( veyis ateş) yoklamalara konuk oyuncu olarak alacağız. Anonsçu veyis sen zalimin yanında saf tuttun, pazar günü görüşeceğiz. Seni de kibrit kutusuna sokacağım" ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

ekran-alintisi-1-002.jpg

NE OLMUŞTU?

Bakan Soylu'nun katıldığı Habertürk programını Veyis Ateş'in organize ettiği ortaya çıktı. Programın moderatörlüğü yapan Kübra Par, ertesi gün kaleme aldığı yazısında olayın perde arkasını şöyle anlatmıştı:

"Pazar günü öğleden sonra telefonum çaldı. Arayan Veyis Ateş’ti. “Salı günü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu yayına alıyoruz. Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Mehmet Akif Ersoy ve ben soru soracağız. Sen modere eder misin?” diye sordu. “Gazeteci kadrosu böyle olacaksa tabii” dedim ama açıkçası Soylu’nun muhalif gazetecilerle yayına çıkacağına çok ihtimal vermiyordum. 1 saat sonra tekrar aradı ve programın kesinleştiğini, yayının salı değil pazartesi akşamı yapılacağını söyledi.

veyis.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar