Seda Sayan yedinci kez 'Evet' dedi

Seda Sayan yedinci kez 'Evet' dedi
Seda Sayan ve Çağlar Ökten, dün akşam sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. 7 Mayıs'ta Prag'da evlenmesi beklenen çift, vizede yaşanan problemler nedeniyle hayatlarını İstanbul'da birleştirdi.

SEDA SAYAN YEDİNCİ KEZ 'EVET' DEDİ

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile Çağlar Ökten evlendi. Çift, dün akşam Beşiktaş''taki lüks bir otelde birbirlerine ''evet'' dedi. Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı.
 
Sayan ve Ökten''in, 7 Mayıs''ta Çek Cumhuriyeti''nin başkenti Prag''da evlenmesi bekleniyordu. Ancak ikili vizede yaşanan problemler nedeniyle İstanbul''da dünya evine girdi. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, Ökten soyadını aldı.
 
BALAYI PARİS''TE
 
Balayı için bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift, sonrasında şarkıcı Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar.
 
"GERİ KALAN EVLİLİKLERİMİ SAYMIYORUM"
 
Seda Sayan, verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok." demişti.
 
SEDA SAYAN''IN ÖNCEKİ EVLİLİKLERİ
 
Seda Sayan, 1987’de Sarıyerli futbolcu Rıdvan Kılıç’la gizli bir evlilik yapmıştı. 6 yıl süren beraberlik sonunda gelen bu ilişki, yine gizli bir şekilde sonlanmıştı.
 
SİNAN ENGİN''LE OLAN EVLİLİĞİNDE SAHNE ÇALIŞMALARINI BIRAKMIŞTI
 
İkinci evliliğini 1990’da Beşiktaş’ın eski futbolcularından Sinan Engin’le yapan Seda Sayan, eşinin izin vermemesi üzerine sahne çalışmalarını bırakmıştı. Sayan''ın bu ilişkiden Oğulcan isminde bir oğlu dünyaya gelmişti. İkili, 1995 yılında yollarını ayırmıştı.
 
TRAFİKTE TANIŞTI
 
Sayan, 1998 yılında kurye Soner Yapcacık ile sürpriz bir evlilik yapmıştı. 1999''da boşanan çift, trafikte kırmızı ışık yanınca tanışmıştı. Yapcacık, Sayan''ın yayına gidip, "Sizin hayranınızım." demişti. Bu cümleyle başlayan arkadaşlıkları nikah masasına kadar uzanmıştı.
 
Dördüncü evliliğini Tuncay Kıratlı ile yapan Seda Sayan, 2000’de evlenmiş, 2001’de de boşanmıştı. Sayan, daha sonra da Gökhan Şükür ile dünyaevine girmişti. Ancak Seda Sayan''ın bu evliliği de uzun süreli olmamıştı.
 
Seda Sayan, son evliliğini 2008''de Onur Şan ile gerçekleştirmişti. Ünlü şarkıcı ile Şan, 2010''da boşanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar