Seçimlerden sonra Erdoğan en çok kime kızdı: Duyumu alan Fatih Altaylı ayrıntılarıyla anlattı

Seçimlerden sonra Erdoğan en çok kime kızdı: Duyumu alan Fatih Altaylı ayrıntılarıyla anlattı
Gazeteci Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısında yaptığı açıklamalar hakkında konuştu. AKP'de işlerin iyi görünmediğini belirten Altaylı, Erdoğan’ın bazı bakanlara çok kızgın olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarının ardından partisinin ilk grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Şunu herkes görsün ve bilsin, biz bitti demeden hiçbir şey bitmez" sözleriyle partisinin kararlılığını vurguladı.

Gazeteci Fatih Altaylı ise Erdoğan'ın genel başkanlığı bırakabileceği yönündeki iddiaları değerlendirdi. Altaylı, Erdoğan'ın kolay kolay güçlerinden ayrılmayacağını belirterek, "Eğer öyle olsaydı Gül'ün partiye geçmesini engellemezdi. Yerine siyasi gücü olmayan Davutoğlu'nu, Binali Yıldırım'ı getirmezdi” dedi.

Altaylı, Erdoğan'ın partinin durumuna göre tarafsız bir cumhurbaşkanı rolüne geçebileceğini ifade etti.

"KULAĞIMA GELENLER VAR"

Erdoğan’ın kabinedeki bazı bakanlara karşı kızgın olduğu duyumları aldığını belirterek, “Bazı bakanlara karşı özellikle kızgınlığı olduğu bana kadar geliyor. Ben AK Parti'ye yakın değilim. Kulağıma gelenler şunlar bazı bakanlara çok kızgın. Her şey olabilir hiç bir şey de olmayabilir. AK Parti bugün eskisi gibi rasyonel şekilde yönetilmiyor. Eski güçlü danışmanlar bugün yoklar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar