Seçimden sonra derin bir sessizliği bürünmüştü! Muharrem İnce 2 belediye başkanını açıkladı

Seçimden sonra derin bir sessizliği bürünmüştü! Muharrem İnce 2 belediye başkanını açıkladı
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden ayrılma kararı alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sessizliğini bozdu. Yerel seçimlere katılacaklarını belirten İnce, 2 belediye başkan adayını da açıkladı.

Mayıs seçimlerinden önce 100 bin imza toplayarak cumhurbaşkanı adayı olan, seçime günler kala adaylıktan çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlerdeki yol haritasını açıkladı.

Parti Meclisi ve il başkanlarıyla toplantı yaparak seçim sürecini değerlendirdiklerini ifade eden İnce, "Oylama sonucunda Memleket Partisi olarak yerel seçimlerde yarışma kararı aldık, yarışacağız" dedi.

2 ADAYI AÇIKLADI

Yaklaşık 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde partisinin iki belediye başkan adayını da açıklayan İnce, Mahir Bakan'ın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Ali Çetinkaya'nın ise Nazlli Belediye Başkanı adayı olduğunu duyurdu.

“81 İLDE DE SEÇİME GİRMEK İSTERİZ”

81 ilde kendi adaylarını gösterip göstermeyeceklerine de yanıt veren İnce, "Gönül 81 ilde de seçime girmek ister ama o kadar yapımız olur mu, onu henüz bilmiyorum" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar