Seçim gecesinin kazananı tarafsız habercilik oldu! tv100 ilk 5'e imza attı

Seçim gecesinin kazananı tarafsız habercilik oldu! tv100 ilk 5'e imza attı
31 Mart seçimleri geride kalırken, seçim sonuçlarını anbean takip eden televizyon kanalları arasında da büyük rekabet vardı. Haber kanallarının arasında geçen rekabete son dönemin adından söz ettiren haber kanalı tv100 birçok kanalı geride bırakarak, adından söz ettirdi.

TV100, 31 Mart seçimleri sırasında büyük bir çıkış yakalayarak heyecan dolu anlara sahne oldu.

Rekabet dolu bir gecede, siyasi partiler sandıkta yarışırken televizyon kanalları arasında da büyük bir yarış vardı. Özellikle haber kanallarının rekabetine sahne olan gecede TV100, AB hedef kitlesinde prime time zaman diliminde ilk 5 kanal arasında yer aldı.

whatsapp-image-2024-04-01-at-15-skvj.webp

46 KANALI GERİDE BIRAKTI

Prime time'da önemli bir başarı elde eden TV100, Now, Kanal D, Show TV, ATV, Star TV gibi önemli kanalların bulunduğu 57 kanal arasında 11. sırada yer aldı. Bu başarıyla birlikte TV100, 46 kanalı geride bırakarak dikkat çekti. Tarafsız habercilik anlayışıyla izleyicilerin karşısına çıkan TV100, güçlü ekran yüzleri ve deneyimli kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti.

whatsapp-image-2024-04-01-at-15-rzfp-cover.webp

EN ÇOK İZLENEN KANALLARDAN OLDU

Seçim akşamı için titiz bir hazırlık sürecinden geçen TV100, güçlü ekran yüzleri Erdoğan Aktaş, Gürkan Hacır, Başak Şengül, Candaş Tolga Işık, Cansu Canan Özgen, Kübra Par ve ana haber sunucusu Osman Kenan Çapoğlu ile seçim özel programını başarıyla sundu. Tarafsız ve güvenilir bir şekilde son dakika bilgilerini izleyicilerle paylaşan TV100, seçim gecesinin en çok izlenen kanalları arasında yer aldı.

31 Mart gecesinin rating sonuçlarına göre TV100, önemli bir çıkış yakalayarak seyircilerin beğenisini kazandı ve rekabet dolu bir gecede adından sıkça söz ettirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar