Seçil Erzan'ın kırık telefonundaki mesajlar ortaya çıktı! O isme böyle veda etmiş

Seçil Erzan'ın kırık telefonundaki mesajlar ortaya çıktı! O isme böyle veda etmiş
Pek çok ünlü futbolcunun mağdur olduğu dolandırıcılık olayında, bankacı Seçil Erzan'ın kırık telefonunda 180 bin mesaj tespit edilmiş. Erzan'ın telefonundan çıkan mesajlar belli oldu.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre özel fon dolandırıcılığından tutuklu olarak yargılanan bankacı Seçil Erzan’ın telefonuna ön inceleme yapıldı. Pek çok mesaj arasında Erzan'ın akrabasına attığı mesajlar da yer ortaya çıktı.

KIRIK TELEFONUNDAKİ MESAJLAR BELLİ OLDU

Erzan'ın futbolcu Emre Belözoğlu, Arda Turan, Fenando Muslera gibi futbol dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra onlarca kişiyi ‘Fatih Terim Fonu’yla milyonlarca lira dolandırdığı bilinmekteydi.

Seçil Erzan’ın ön incelemesi yapılan cep telefonunda 180 bin mesaj olduğu biliniyordu. Erzan'ın son olark kayıtlarında adı dosyada da geçen yakın arkadaşı ve akrabası olduğu belirtilen Nazlı Can ile yaptığı bir konuşmalar dikkat çekti.

"KİMSEYE BİR ŞEY SÖYLEME"


Telefonda yer alan Whatsapp yazışmasına göre Erzan, 8 Mart 2023 tarihinde Nazlı Can ile bir konuşma gerçekleştirdi. Nazlı Can'a ‘Nazo’ şeklinde mesaj attığı görülen Erzan'ın mesajına karşılık Nazlı Can, Erzan’a cevap vermedi. Fakat bir gün sonra yani 9 Mart günü Seçil Erzan, yeniden mesaj attı ve “Neden telefonu açmıyorsun? Nazlı sen de mi açmayacaksın? Lütfen beni ara. Nazlı ben gidiyorum, hoşça kal, kimseye bir şey söyleme. Sen hep yanımdaydın biliyorum seni çok seviyorum” dedi.

Nazlı Can'ın ise bu mesaja karşılık “Nereye, bizi böyle bırakıp mı?” şeklinde yanıt verdiği görüldü.

"HERKES BANA DÜŞMANKEN BEN ÇÖZEMEM"

Bu mesaj üzerine Erzan “Bu şekilde herkes bana düşmanken ben çözemem. İlk önce kapıma yakınlarım geldi. Kimsenin suçu günahı yok” dediği görüldü. Nazlı Can'ın bu mesaja "Kimse sana kötü bir şey için gelmedi. Herkes ne olduğunu anlayıp yardım etmeye çalışıyor." şeklinde yanıt verdiği görüldü.

Konuşmanın devamında ise şöyle mesajlar yer aldığı görüldü:

Seçil Erzan: Evet haklısın. Bence de. Haklısın. Senin hakkını ödeyemem.

Nazlı Can: Ama sen herkesi öyle bir batağa soktun ki. Ne yapacaksın. Söyle lütfen. Nereye gidiyorsun

Seçil Erzan: Niye sana söyleyeyim ki? Sen benimle konuştun mu hiç bugün? Tamam hakkını ödeyemem bunu bil. İçim yanıyor kopuyor bugün artık son çaremi de en yakınlarım bozdu.

Nazlı Can: Tamam sen bilirsin. Nasıl dersen ben seni çok sevdim. Çok güvendim hiçbir çıkar, hiçbir menfaat gözetmedim.


Seçil Erzan: Ben seni biliyorum. Bana kendini anlatma. Hoşça kal.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar