Seçil Erzan’ın arabada tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı

Seçil Erzan’ın arabada tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı
Kamuoyunda tanınan futbolcuları yüksek faiz iddiasıyla kandırıp milyonlarını alan Seçil Erzan tefeciler tarafından boş bir arazide arabanın içerisinde tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Fatih Terim Fonu olarak anılan ve futbolcuları yüksek faiz iddiasıyla dolandıran bankacı Seçil Erzan’ın tefeciler tarafından evinden alınıp boş bir araziye götürülüp tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı.

Daha önce tefeciler tarafından tehdit edildiğini söyleyen Seçil Erzan'ın ortaya çıkan görüntülerde yüzünün şiş olması dikkatlerden kaçmadı. Görüntülerin boş bir arazide arabada çekildiği görüldü.

eh.jpg

Kanal D’de yer alan habere göre, ünlü tanınan futbolcuları ağına düşüren bankacı Seçil Erzan, faizciler tarafından evinden alınıp boş bir araziye götürülüp tehdit edildiği görüntüler kısa sürede gündem oldu.

TEFECİLER EVİNDEN ALIP BOŞ BİR ARAZİYE GÖTÜRDÜ

Tefeciler Erzan'ı evinden alıp bir araçla boş bir araziye götürdü. Kamerayı açan tefeciler kendi dediklerini Erzan'a söylettirdi. Erzan görüntülerde "Merhaba Süleyman Amca. Sana vermiş olduğumuz Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok. Senden çok rica ediyorum. Onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma" sözlerini kullandığı görüldü. Peki görüntülerde adı geçen Muci kim? İşte tüm merak edilenler...

wee.jpg

MUCİ KİM?

Bankacı Seçil Erzan’ın boş bir araziye götürülüp tehdit edildiği ve görüntülerde Erzan’ın elinin yüzünün şiş olması dikkatlerden kaçmadı. Tefecilerin kendisine söyledikleri söyleyen Erzan, ‘Muci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinin de hiçbir çıkarı yok’ dedi. Peki adı geçen Muci kim? Muci diye bahsedilen kişi iddianamede adı geçen İranlı Hakkani, Erzan'ın üniversiteden arkadaşının eşi olduğu öğrenildi.

ww.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar