Seçil Erzan ve Arda Turan davasında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Dosyada flaş ayrıntı

Seçil Erzan ve Arda Turan davasında bilinmeyen gerçek ortaya çıktı! Dosyada flaş ayrıntı
Seçil Erzan davasında ortaya çıkan yeni ayrıntılar şaşırttı. Seçil Erzan’a en fazla para kaptıran isim olan Arda Turan’ın 33 milyon TL kredi çektiği bilinmekteydi. Turan hakkında dosyada başka bir flaş ayrıntı daha yer aldı.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre milyonlarca dolarlık vurgunla konuşulan Seçil Erzan davasında en çok konuşulan isimlerden biri eski milli oyuncu ve Eyüpspor’un teknik direktörü Arda Turan olmuştu. Seçil Erzan’a en fazla parayı kaptıran isim olan Arda Turan hakkında bilinmeyen bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

ARDA TURAN HAKKINDA BİLİNMEYEN GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Arda Turan, sözde yüksek kar getiren özel fona para yatırdığını düşünürken, Denizbank’tan 33 milyon TL miktarında bir kredi çekerek parayı Seçil Erzan’a vermişti. Çokça konuşulan bu olayın detaylarına ulaşıldı.

İFADESİNDE TEK TEK ANLATTI


Arda Turan olay hakkındaki ifadesinde, Seçil Erzan ile nasıl tanıştığı ve verdiği paralar hakkında detaylı açıklama bulundu. Turan, kredi bölümünü ise şöyle anlattı:

“En son fonda çok sıkışma var diyerek beni o kadar çok sık aradı ki 33.000.000 TL Denizbanktan kredi çektim. Bunu da elden Seçil Erzan'a verdim. Toplamda bu zamana kadar 13.900.000 USD nakit elden para verdim. Kendisi de bana 6.400.000 USD geri ödedi ancak kalan parayı ödemedi”

MEĞER 2 MİLYON DAHA KREDİ ÇEKMİŞ


Dosyada bulunan banka dökümlerine göre Arda Turan’ın 33 milyon TL’nin ardından yeniden ihtiyaç kredisi çektiği ortaya çıktı.

Evraklara göre Arda Turan, 28 Şubat 2023 tarihinde yine Denizbank Levent şubesinde ayda 224 bin geri ödemeli olmak üzere ve toplam 12 ay olmak üzere 2 milyon TL ihtiyaç kredisi çekti.

ARDA TURAN'A O TARİHE KADAR ULAŞAMAMIŞLAR

Ayrıca Seçil Erzan'ın gözaltına alınmasının ardından soruşturmayı sürdüren savcılık, tespit edilen müştekilerin savcılık tarafından ifadesi alınması için polise talimat yazısı gönderdi. Öncelik Arda Turan’a verildi. 13 Nisan günü saat 11.00’da hazır edilmesi istenirken, polis ekiplerinin söz konusu tarihe kadar Arda Turan’a ulaşamadıkları ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar