Seçil Erzan davasında flaş gelişme Arda Turan ve Muslera ilk kez mahkemede

Seçil Erzan davasında flaş gelişme Arda Turan ve Muslera ilk kez mahkemede
Tüm Türkiye’nin konuştuğu bankacı Seçil Erzan davasında daha önce ki duruşmalara katılmayan Arda Turan ve Muslera mahkeme salonunda görüntülendi. İki isim duruşmada ilk kez ifade verecek.

Kamuoyunda “Fatih Terim Fonu” olarak adlandırılan bankacı Seçil Erzan’ın futbol camiasından çok sayıda ünlü ismi dolandırmasına ilişkin davada yeni duruşma başladı.

Daha önce duruşmalara katılmayan futbolcu Muslera, Arda Turan da hakim karşısına çıkmak için mahkeme salonuna giriş yaptı. Aynı zamanda salonda Avukat Rezan Epözdemir de görüntülendi.

lk.jpg

Gazetecilerin çektiği Muslera’nın gergin olması dikkatlerden kaçmazken Arda Turan’ın ise rahat ve sakin olduğu görüldü.

Tanık olarak dinlenmek üzere salona gelen Arda Turan gazetecilerin Seçil Erzan’a ilişkin sorularını ise yanıtsız bıraktı.

Denizbank Banka Şube Müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı davada Erzan hakkında 252 yıla kadar cezası isteniyor.

Erzan’ın üçüncü kez hakim karşısına çıkacağı davada Arda Turan ve Fernando Muslera da ilk kez ifade verecekler.

kkkkk.jpg

Davanın 20 Kasım 2023 tarihinde görülen ilk duruşmasında toplam 11 şikayetçi ifade vermiş, duruşma sabah saatlerinde başlayıp gece saatlerinde son bulmuştu.

Duruşma sonunda ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluk halinin devamına karar vermişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar