SEC kripto paraların peşini bırakmıyor!

SEC kripto paraların peşini bırakmıyor!
Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’e, kurucusu CEO’su Changpeng Zhao ve Coinbase’e dava açtı.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu SEC şirketin diğer ihlallerinin yanı sıra kayıtsız borsalar işleterek, ticaret kontrollerini yanlış beyan ederek ve kayıtsız menkul kıymet satışı yaparak yatırımcı kurallarını ihlal ettiği iddiasında bulundu. SEC’in açtığı dava Bitcoin’i nasıl etkileyecek? Düşüş devam edecek mi? Davanın perde arkası neler? Hepsi Melis Sarı’nın sunumu ile Kripto Bülten’de!

KRİPTO BÜLTEN’DE NELER KONUŞULDU?

Kripto Bülten’de, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ile Binance’in CEO’su Changpeng Zhao’ya ve ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e dava açması ele alındı.

Son dönemde başta SEC olmak üzere ABD’de kripto ve Blockchain şirketlerine yönelik artan bir baskı söz konusu. Kripto Bülten’de ele alınan bir diğer konu ise yaşanan bu sürecin Bitcoin başta olmak üzere kripto para birimlerine olan etkileri ele alındı. Son olarak kripto para birimlerinde yaşanan düşüşlerin devam edip etmeyeceği ve açılan bu davaların perde arkası da programda ele alınan konular arasında yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar