SEC Başkanı Gary: Kripto borsaları uyumsuzluklarla dolu

SEC Başkanı Gary: Kripto borsaları uyumsuzluklarla dolu
Kripto para borsası Beaxy ve yöneticilerine dava açan, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, yeni açıklamalarda bulundu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, kripto para piyasaları hakkında açıklamalarda bulundu. Gensler açıklamasında kripto para piyasaları için kulların hali hazırda var olduklarını ancak endüstrinin hala “uyumsuzluklarla dolu” olduğunu ifade etti.

SEC Başkanı Gensler kısa bir süre önce Finansal Hizmetler ve Genel Hükümet Tahsisat Alt Komitesi’nde açıklamasında, kripto alanındaki kripto para birimlerinin büyük bir çoğunluğunun menkul kıymetler olduğu söylemini tekrarlardı. Kongre Üyesi Sanford Bishop, Gensler’a, SEC’in ‘menkul kıymetler yasalarının dijital varlıklara nasıl uygulandığını açıklığa kavuşturmak adına bir kural yayımlama planlarının’ olup olmadığını sordu.

Gensler , mevcut kripto kurallarının daha net olamayacağını ifade etti. Ardından, ‘Kripto varlık pazarlarında uyumsuzluklarla dolu Vahşi Batı ortamının olduğunu gördük. Tüketicilerimizi korumak için kurallar hali hazırda yürürlükte’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar