Şebnem Ferah uzun zaman sonra ortaya çıktı! Hayranlarına müjdeli haberi verdi

Şebnem Ferah uzun zaman sonra ortaya çıktı! Hayranlarına müjdeli haberi verdi

Uzun bir süredir magazin dünyasından ve sahnelerden uzak kalan Şebnem Ferah için hayranları harekete geçmiş 'ses ver' kampanyası başlatılmıştı. Sağlık durumu hakkında endişe edilen Ferah, uzun bir aradan sonra sonunda ortaya çıktı hayranlarına müjdeyi verdi.

Şarkılarıyla ve güçlü sesiyle tanınan, sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Şebnem Ferah, tam 4 yıldır konser vermiyordu. Magazin dünyasından ve sahnelerden uzak kalmasıyla merak uyandıran Ferah için hayranları 'ses ver' kampanyası başlatmış, sağlık durumu hakkında açıklama yapması talep edilmişti.

yyhu.jpg

Uzun bir süre sonra kameralara yansıyan ünlü şarkıcı, sağlık durumu hakkındaki sorulara "Her şey gayet yolunda" yanıtını verdi ve hayranlarını sevindirdi.

Konserlerine neden ara verdiği sorulduğunda ise Ferah, "Biraz araya ihtiyacım oldu. Yakında konserlerim olacak" diyerek gelecek planlarını açıkladı. Ferah'ın son görüntüsü, hayranlarını heyecanlandırdı.

Sosyal medyadan ünlü oyuncuya yorum yağdı.

640xauto-005.webp

Ünlü ismin son görüntüsü, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Bazı kullanıcılar, "Bir gram makyaj yok gerçek güzellik", "Çok özledik", "Heyecanla bekliyoruz", "Nasıl hoş, nasıl naif", "Çok iyi görünüyor" gibi yorumlar yaparak Ferah'a olan sevgi ve özlemlerini dile getirdi.

gttgu.jpg

ŞEBNEM FERAH KİMDİR

Türk rock müziğinin sevilen ismi Şebnem Ferah, 2 Nisan 1972'de, Üsküp'ten Yalova'ya göç eden bir ailenin en küçük kızı olarak dünyaya geldi. Müziğe olan ilgisi, henüz 5-6 yaşlarındayken başladı ve ailesinin müzikle iç içe bir ortamı olması, onun müzikle tanışmasında büyük rol oynadı.

Ailesinde müzikle uğraşan birçok kişi olması ve evin her köşesinde enstrüman bulunması, Şebnem Ferah'ın müzik konusunda bilgili ve hazır olmasını sağladı. İlkokul yıllarında mandolin ve solfej dersleri almaya başlayan Ferah, okul orkestrasında da solistlik yaparak müzik kariyerine adım attı.

Lise eğitimini Bursa'da yatılı olarak alan Şebnem Ferah, bu dönemlerde kendini tanıma ve tek başına ayakta durma konusunda büyük bir deneyim kazandı. Lise yıllarında "Pegasus" adlı bir grupla çalışan Ferah, aynı zamanda kafasında bir kız grubu kurma hayaliyle de ilgileniyordu. Bu hayali 1988 yılında, Bursa'da açılan bir stüdyo sayesinde Sedat Yıldırım Sarıca ile gerçekleştirdi ve "Volvox" grubunu kurdu.

Müzikle daha fazla ilgilenmek için ODTÜ Ekonomi Bölümü'nü terk eden Ferah, İstanbul'a gelerek İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'ne kaydoldu. Müzik kariyeri, Dr. Skull'un emeklilik konserinde Özlem Tekin ile birlikte ön grup olarak sahneye çıkmasıyla yeni bir boyut kazandı.

1994 yılında Volvox grubunun dağılması üzerine solo kariyerine odaklanan Şebnem Ferah, Onno Tunç ve Sezen Aksu ile çalışarak müzik hayatında yeni bir döneme girdi. Geniş ses aralığıyla dikkat çeken Ferah, 1997 yılında uyuşturucuyla mücadele kampanyası için hazırlanan şarkıda birçok sanatçıyla birlikte seslendirdi.

İlgili Haberler