Doya Doya Moda Jürisi Yasemin Yılmaz fena yakalandı! O isimle görülünce panik oldu

Doya Doya Moda Jürisi Yasemin Yılmaz fena yakalandı! O isimle görülünce panik oldu

Bir dönem Doya Doya Moda programında jüri koltuğunda oturan Yasemin Yılmaz, moda dünyasında sıkça adından söz ettiren isimlerden biri haline geldi. Ünlü modacının, tanınmış bir futbolcu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Doya Doya Moda yarışması, izleyicileri ekran başına kilitleyen kaotik atmosferiyle büyük ilgi görmüştü. Seray Sever'in yerine geçen Yasemin Yılmaz, kısa sürede programın atmosferine adapte olmuş ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

yy.jpg

Kıvırcık saçları ve giyim tarzıyla "Yerli Rihanna" lakabını alan genç modacı, zaman zaman tatlı jestleriyle de olsa bazen de sert tepkileriyle gündeme gelmişti.

yyi.jpg

Moda dünyasına küçük yaşlarda adım atan Yasemin Yılmaz, çeşitli programlara konuk olmaktan çekinmiyor. Bu kez, özel hayatıyla gündeme gelerek dikkatleri üzerine çekti.

640xauto.webp

AŞK SÜRPRİZİ PATLADI

Yasemin Yılmaz, Muğlaspor'da forma giyen Savaş Yılmaz ile görüntülendi.

Kameraların karşısına geçen ünlü çift, önce şaşkınlıkla karşı karşıya kaldı, ancak daha sonra yeni bir ilişkileri olduğunu kabul etti. Görüntü vermek istemeyen Yılmaz, basın mensuplarını karşısında görünce "Lütfen kapatır mısınız?" diyerek yoluna devam etti.

ii.jpg

YASEMİN YILMAZ KİMDİR

1995 yılında doğan ve günümüzde 27 yaşında olan modacı Yasemin Yılmaz, moda tutkusunu dünyanın en köklü moda okullarından biri olarak kabul edilen Esmod Paris'te aldığı eğitimle pekiştirdi. Türkiye'de ve yurt dışında birçok önemli defilede yer alarak adını duyurdu. Son olarak, 2020 yılında yılın en iyi çıkış yapan tasarımcısı ödülünü kazanarak başarısını taçlandıran Yılmaz, Fashion Weeks etkinliklerinde tasarımlarıyla sıkça gündeme geldi.

Sosyal medya platformu Yasemin Yılmaz, 40.6K takipçi kitlesiyle geniş bir izleyici kitlesine sahip.

MUĞLASPOR'DA FORMA GİYEN SAVAŞ YILMAZ KİMDİR

Milli Takımın alt yaş kategorilerinde başarılı performansıyla dikkat çeken Savaş Yılmaz, futbol kariyerine Zeytinburnuspor altyapısında adım attı. Zeytinburnuspor forması altında profesyonel düzeye geçiş yapan Yılmaz, ardından Kayserispor ve Samsunspor gibi önemli kulüplerde Süper Lig sahnesinde boy gösterdi. Samsunspor'dan sonra 1. Lig ekibi Boluspor'a transfer olan ve sonrasında 1461 Trabzon'a katılan Yılmaz, Manisaspor, Adana Demirspor, Nevşehir Belediyespor, Sarıyer, Sakaryaspor ve Zonguldak Kömürspor gibi takımların formasını giydi.

Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 317 maça çıkan Savaş Yılmaz, Milli takımda da U-21 Avrupa Şampiyonası'nda görev aldı ve orta saha ile ön liberoda takımına katkı sağladı. Kariyeri boyunca 14 gol kaydetmeyi başaran deneyimli oyuncu, geniş bir tecrübe yelpazesine sahip.

İlgili Haberler