Şebeke suyuna büyük zam

Şebeke suyuna büyük zam
Vatandaş ekonomik krizle mücadele etmeye devam ediyor. Gıda, alkol, tütün, akaryakıt, tekstil gibi birçok ürüne zam gelmeye devam ederken şimdi de suya zam geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi suya yüzde 40 zam yaptı.

ŞEBEKE SUYUNA BÜYÜK ZAM

Geçen hafta Eskişehir''de suya zam teklifi oy çoğunluğuyla reddedilmişti. Bu hafta ise karar tekrardan meclise sunuldu ve oy çoğunluğu ile kabul edildi. Alınan karar ile suya yüzde 40 zam yapıldı.

Karar''da yer alan habere göre, teklifin kabul edilmesiyle birlikte gelecek olan zam bugün faturalara yansıyacak. Yapılan zamma ilişkin açıklamalarda bulunan AKP''li Murat Özcan, artan enflasyonla birlikte bütün zamların oy birliği ile meclisten geçtiğini ve bu durumun istisna olduğunu belirtti.

"DÜNYA GENELİNDE KRİZ VAR"

Artan enerji maliyetlerine ve dolar kurundaki yükselişe dikkat çeken Özcan, dünya genelinde yaşanan bu krizin ülkemizi de etkilediğini vurguladı. Oybirliğiyle geçen zammın neden olduğunu maddeler halinde söyleyen Özcan, vatandaşların uluşalım ve su sıkıntılarında daha ılımlı davranması gerektiğini vurguladı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar