Savcı İclal kimdir? Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar kaç yaşında, nereli?

Savcı İclal kimdir? Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar kaç yaşında, nereli?
Televizyon ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna Savcı İclal karakteri ile Defne Kayalar dahil oldu. Peki Savcı İclal kimdir? Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar kaç yaşında, nereli?

Defne Kayalar kimdir?

Kanal D ekranlarının popüler dizisi Yargı'ya yeni karakterler katılmaya devam ediyor. Diziye katılan son karakter ise Savcı İclal oldu. Defne Kayalar'ın canlandırdığı karakteri birçok kişi merak etmeye başladı. Peki Savcı İclal kimdir? Defne Kayalar kimdir? Defne Kayalar kaç yaşında, nereli?

DEFNE KAYALAR KİMDİR?

Dizi oyuncusu Defne Kayalar, 7 Mayıs 1975 tarihinde İzmir'de doğmuştur. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra iş hayatına atılmış ve birçok yapımda yer almıştır. Bilkent Üniversitesi Grafik bölümünden mezun olan Kayalar, daha sonra Bilgi Üniversitesi Sinema TV bölümünde asistanlık yapmıştır.

Profesyonel kariyerine başladığı yıllarda Uğur Yücel ile çalışmıştır. 2003 yılında Uğur Yücel ile "Alacakaranlık" dizisini ve 2004 yılında "Yazı Tura" filminin yapımcılığını üstlenmiştir.

2010 yılında "Keskin Bıçak" adlı dizide rol almaya başlayan Defne Kayalar, daha sonra birçok yapımda önemli roller üstlenmiştir. 2013 yılında eşi Ali Bilgin'in yönetmenliğini yaptığı "20 Dakika" adlı dizide Derin Solmaz karakterini canlandırmıştır. Ayrıca "Medcezir" dizisinde sezon sonu konuk oyuncu olarak Sedef karakteriyle ekranlara geri dönmüştür.

Defne Kayalar, 2014 yılında yönetmen Ali Bilgin ile evlenmiştir. Çiftin 2016 yılında bir çocukları olmuştur.

Oyunculuğun yanı sıra yapımcı olarak da görev yapmış olan Kayalar, 2017 yılında "Fi" dizisinde Aylin karakterini canlandırmıştır.

Defne Kayalar "Delibal", "Bu Şehir Arkandan Gelecek", "20 Dakika", "Eve Düşen Yıldırım", "Al Yazmalım" gibi yapımlarda da yer almıştır. Ayrıca yapımcı olarak "Hayatımın Kadınısın", "Yazı Tura", "Alacakaranlık" gibi projelere imza atmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar