Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! Şarkıcı Seçil Çiftçi’nin ifadesi ortaya çıktı…

Eski sevgilisini öldürüp ormana gömmüştü! Şarkıcı Seçil Çiftçi’nin ifadesi ortaya çıktı…
Şarkıcı ve model Seçil Çiftçi eski sevgilisi Semih Sevgi ile ayrılmalarına rağmen peşini bırakmadığını iddia ettiği Sevim’i, kafasına sopayla vurduğunu daha sonrada külotlu çorapla boğazını sıkarak öldürdüğünü anlattığı ifadesi ortaya çıktı.

İstanbul Sancaktepe’de, ormanda mantar toplayan bir aile cesedi bularak jandarma ekiplerine ihbarda bulundu. Elleri ve ayakları bağlanmış bir erkeğe ait cansız bedenin bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı. Suçunu itiraf ederek gözaltına alınan şarkıcı Seçil Çiftçi, babası C.Ç. ile birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAVCILIKTA İFADESİ ALINDI

Habertürk'' te yer alan habere göre, İstanbul İl Alay Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Çiftçi ve babası C.Ç.''nin savcılıkta ifadeleri alındı. Şarkıcı, verdiği ifadesinde, "Ben Semih’i 2018 yılından beri tanıyorum. Bir arkadaş aracılığı ile tanıştım. Sonra aramız bozuldu ve kendisinden ayrıldım. Beni rahatsız etmeye başladı” ifadelerini kullandı.

Eski sevgilisi Semih Sevim ile mahkemelik olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı savcılıktaki ifadesinde, "Daha önce kapıma dayandığı zamanlar oldu. Semih, ilk geldiğinde elinde çiçek vardı. İçeri girmek istedi. Kabul etmedim. Korktum. Beni rahatsız etmemesini söyledim. O anları da cep telefonu ile çektim. Kendisine git yoksa polisi arayacağım dedim. Gitti. Daha önce ondan şikayetçi olmuştum. Hatta bir keresinde uzaklaştırma kararı alınmıştı" şeklinde konuştu.

Birkaç gün sonra alkol alarak sosyal medya hesabından canlı yayın açtığını ifade eden Çiftçi, "Canlı yayında Semih Sevim’in yazdığını ve onunla da tartıştığını ifade etti. Çiftçi, "28 Aralık günüydü. Kendisi o tartışmanın ardından benimle konuşmak istedi. Ben de çağırdım ''gel konuşalım'' dedim. Alkollüydüm. Olayın gerçekleştiği Şişli’deki evime geldi" dedi.

ÇİFTÇİ: ELİME GEÇEN SOPAYLA KAFASINA VURDUM

Semih Sevim’in kendisini tehdit ettiğini ve boğuştuklarını söyleyen Çiftçi, "Tekmeyle üzerimden attım. Elime geçen bir sopayla kafasına vurdum" dedi. Çiftçi, eline geçen sandalyenin demir ayakları ile de Sevim’e defalarca vurduğunu kaydetti. Çiftçi, bu boğuşma sırasında Sevim’in kendisine bıçak çektiğini iddia etti. Çiftçi ifadesinde, yere düşen Sevim’i öldürmek için külotlu çorap aldığını belirterek, “Külotlu çorabı boğazına sardım ve sıkıca çektim. Boğarak öldürdüm. Yere yığıldı hareketsiz kaldı” ifadelerini kullandı.

Semih Sevim’in üzerindeki montundan cep telefonu ve kimliğini aldığını söyleyen Çiftçi, "Delil bırakmamak için cep telefonunu kırdım ve kimlik kartını parça parça ettim. Onları attım. Oraları temizledim. Ceset mutfağın girişindeydi. O şokla bunları yaptım. Babamı aradım gelmesini istedim” diye konuştu.

Çiftçi, “Babam içeri girdi. Cesedi görünce ‘Sen ne yaptın kızım, kim bu?’ dedi. Ben de anlattım kendisine.

Ünlü şarkıcı, "Cesedi battaniyeye sardık. Gece 01.30 civarıydı. Asansörle aşağı indirip babamın arabasının bagajına koyduk. Daha önce gittiğim Şile tarafına gittik. Ormanlık alana geldiğimizden onu sardığımız battaniyeden çıkartıp attık. Çok pişmanım” sözlerini dile getirdi.

BABA: CESEDİ BATTANİYEYE SARIP, ORMANA ATTIK

Soruşturma kapsamında tutuklanan Seçil Çiftçi’nin babası C.Ç. de verdiği ifadesinde, kızının Şişli’deki evine gittiğinde cesedin salonda olduğunu söyleyerek, “Salonda cesedi görünce kızım ne yaptın kim bu ne oldu diye sordum. Olanları anlattı. Ben de babalık duygularıyla hareket ettim. Cesedi battaniyeye sarıp, götürüp ormanlık alana attık. Sonra da o eve gitmedik. Tekirdağ’a gittik. Battaniyeyi de Tekirdağ’da bir yere attık. İzi bulunmasın diye” dedi.

Jandarmanın yaptığı soruşturmada, Semih Sevim 23 Aralık günü İstanbul’a geldi. Çiftçi’yle barışmak için çiçekle evine gitti; ancak eve alınmadı. 27 Aralık’ta Çiftçi ve Sevim’in davası görüldü. İddialara göre karşılıklı şikayet davaları bulunan Çiftçi ve Sevim’in duruşması, nisan ayına ertelendi. Sevim’in duruşmadan bir gün sonra da öldürüldüğü öğrenildi.

Semih Sevim''in cinayeti mantar toplayan bir vatandaşın cesedi bulmasıyla ortaya çıktı. Cesedin bulunduğu yerde yapılan incelemede bir boş bira kutusu, tek bir sigara ve iki izmarit bulundu. Bu materyaller incelenmek üzere alındı.

Jandarma tarafından yapılan soruşturmada, Seçil Çiftçi’nin sosyal medyada Sevim için yazdığı tehdit yorumlarına da ulaştı. Yazdığı yorumlarda kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Sevim’i öldürmek istediğini söyleyen Çiftçi’nin cep telefonundan da mesajlaştığı Sevim’e tehdit mesajı attığı iddia edildi.

Sevim’in ailesi tarafından Jandarma’ya verilen mesajda Çiftçi Sevim’e küfür ederek, “50 yılı göze aldım. Seni öldüreceğim. Paşa paşa da cezasını çekerim” diyor. Sevim’de, “Tamam geliyorum 2-3 güne yanına” diyor. Sevim’in ailesi tarafından Semih Sevim ile Seçil Çiftçi arasında yaşanan birçok mesaj, savcılığa verildi. Olayla ilgili araştırma devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar