Şanlurfa'da tüyler ürperten olay! 12 yaşındaki Abdulbaki eğitim gördüğü medresenin yanındaki ahırda asılı bulundu

Şanlurfa'da tüyler ürperten olay! 12 yaşındaki Abdulbaki eğitim gördüğü medresenin yanındaki ahırda asılı bulundu
Şanlıurfa’da kayıp olarak 3 gündür aranan 12 yaşındaki Abdülbaki Dakak, ailesinin gönderdiği kuran kursunun yanındaki ahırda asılı halde bulundu. Dakak’ın şüpheli ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Abdulbaki Dakak, üç gün önce çıktığı evine bir daha geri dönmedi. Ailesinin Jandarma’ya başvurması üzerine çocuk için arama çalışması başlatıldı. 12 yaşındaki Dakak, dün akşam saatlerinde kayıtlı olduğu kuran kursunun yakınındaki ahırda asılı halde bulundu.

Ailesi tarafından bir yıl önce Eyyübiye ilçesine bağlı Beşat Köyü'ndeki yatılı bir Kur'an kursuna gönderilen Dakak’ın oraya ailesinin zoruyla kaydolduğu da konuşulan iddialar arasında.

Dakak'ın cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildikten sonra, ailesinin yaşadığı Ceylanpınar'da toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Üç gün önce kaybolan çocuk için, tüm köylere haber verilip, Şanlıurfa'daki birçok haber sitesinde kayıp olduğu yayınlanmasına rağmen neden Kuran kursuna çok yakın olan ahıra hemen bakılmadığı sorusu kafaları karıştırıyor.

Aynı kuran kursunda okuyan arkadaşlarının ‘Bu hayata alışamadı' iddiasının ardından Dakak’ın eğitim gördüğü Beşat Mahallesi'ndekİ kuran kursunun resmi bir kaydı olmadığı ortaya çıktı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar