Şanlıurfa’da feci kaza: İki otomobil çarpıştı! 1 ölü 2 yaralı

Şanlıurfa’da feci kaza:  İki otomobil çarpıştı! 1 ölü 2 yaralı
Şanlıurfa’da iki otomobil çarpıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi iki kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesini yasa boğan bir trafik kazası meydana geldi. Halfeti ile Birecik ilçelerini birleştiren yol üzerinde iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Halfeti'de bir bankada çalışan 29 yaşındaki Yaşar Patli ve eşi N.P.'nin, 34 FBG 754 plakalı otomobille seyahat ederken, karşı yönden gelen Ziya A. yönetimindeki 34 KF 0928 plakalı araçla çarpışmasıyla gerçekleşti. Olay yerine hızla intikal eden sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, kaza mahallinde yoğun çaba sarf etti.

Kaza sonrası yapılan ilk incelemelerde, Yaşar Patli'nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralılar Ziya A. ve N.P., acil servis ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı araçtan çıkarılan Patli'nin cenazesi, adli tıp morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, kazaya sebebiyet veren unsurlar detaylı bir şekilde incelenmekte. Yetkililer, kazanın kesin nedenini belirlemek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar