Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı

Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: 18 yaralı
Bingöl Karlıova'da yaşanan trafik kazasında otobüs devrildi. Kazada 18 kişi yaralandı.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, kötü hava koşullarının etkisiyle meydana gelen trafik kazası, 18 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Akşam saatlerinde Karlıova-Erzurum karayolunda gerçekleşen kaza, bölgedeki kar yağışının yol şartlarını olumsuz etkilemesiyle yaşandı. Henüz ismi belirlenemeyen 34 SD 1821 plakalı Star Diyarbakır firmasına ait yolcu otobüsü, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu devrildi. Otobüsün devrilmesiyle birlikte içinde bulunan 18 kişi yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Karlıova Devlet Hastanesi ve Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

bingolde-yolcu-otobusu-devrildi-18-yar-26743.jpgKazayla ilgili olarak başlatılan inceleme devam ediyor. Yetkililer, kaza nedenini ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Trafik kazalarının önlenmesi amacıyla alınabilecek önlemler de değerlendirilmeye devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar