Şanlıurfa ve İstanbul’da kadın cinayeti!

Şanlıurfa ve İstanbul’da kadın cinayeti!
Şanlıurfa’da Aysel Yaşar bir korucu tarafından öldürülürken İstanbul’da uzun süredir işkence gören 20 yaşındaki Hasret’i, Ozan Dum katletti.

Urfa ve İstanbul’da kadın cinayeti!

Nerdeyse her gün işlenen ve ceza verilmeyen kadın cinayetlerine iki yenisi daha eklendi. Urfa’da ve İstanbul’da iki kadın erkek şiddetinin kurbanı oldular.

BirGün’den alınan habere göre, Urfa’nın Bozova ilçesine dün bağlı kırsal Kabacak Mahallesi’nde köy korucusu İzzet Deveci, 41 yaşındaki kız kardeşi Aysel Yaşar ile eşi İbrahim Yaşar’ı silahla vurdu. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bozova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan her iki kişi de burada yaşamını yitirdi.

KATİLİN 18 SUÇ KAYDI VAR

İstanbul Ümraniye’de ise önceki gün Ozan Dum, birlikte yaşadığı 20 yaşındaki Hasret Dalkoparan’ı silahla vurarak öldürdü. Edinilen bilgiye göre Hasret Dalkorapan, sistematik işkence gördüğü Ozan Dum’dan kaçarak ağabeyinin evine sığındı. Kadının sığındığı eve gelen katil Dum, burada Hasret Dalkoparan’ı katletti. Olayın ardından kaçan Dum, Çekmeköy’de yakalanırken 18 suç kaydının olduğu da ortaya çıktı. Katil, tutuklandı.

ŞİDDETİN ÖNÜ KESİLMİYOR

İstanbul Fatih’te sokak hayvanlarını beslemek için evinden çıkarak sahile yürüyen bir kadın gündüz vakti üst geçit asansöründen çıkarken saldırıya maruz bırakıldığını iddia etti. Gülgün Bilgili, saldırganın kendisini darp ettiğini, bağırması üzerine kaçtığını söyledi. İstanbul Avcılar’da da bir kişi tartıştığı kadını sokak ortasında zorla araca bindirip darp etti. Saldırgan daha sonra kadını bindirdiği araçla hızla uzaklaşırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün sabah saat 08.00 sıralarında Cihangir Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kadın ve erkek, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartıştığı kadını zorla araca bindiren kişi, içeride de kadını darp etmeye devam etti. Olay yerine gelen polis, soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar