Şanlıurfa Valisi, İYİ Partili kulüp başkanını kupa töreninden kovdu

Şanlıurfa Valisi, İYİ Partili kulüp başkanını kupa töreninden kovdu
TFF 2. Lig play-off finalinde Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig'e yükselen Şanlıspor'un kupa töreninde izleyenleri şok eden görüntüler yaşandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kulübün eski başkanı İYİ Partili Emin Yetim'i şampiyonluk kutlamalarından kovdu.

TFF 2. Lig play-off finalinde Bucaspor 1928'i 3-0 mağlup eden Şanlıurfaspor, Spor Toto 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım oldu.

Bu başarının ardından Spor Toto 1. Lig'e yükseldikleri için kupalarını alan Şanlıurfaspor'da beklenmedik bir gerginlik yaşandı. Kutlamalara katılan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, platformda bulunan ve kupayı elinde bulunduran eski Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'in elinden şampiyonluk kupasını aldı ve Yetim'e platformdan inmesi için talimat verdi.

İYİ PARTİ'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Kulübün eski başkanı Emin Yetim ile Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan arasında geçmişte ne yaşandığı bilinmese de, Yetim'in İYİ Partili olması ve 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem milletvekili seçimlerine İYİ Parti'den milletvekili adayı olarak katılması, ikili arasında yaşanan gerilimin nedeni olarak gösterildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar