Sandık güvenliği için çağrılar yapılırken MHP'liler İstanbul'da okul bastı

Sandık güvenliği için çağrılar yapılırken MHP'liler İstanbul'da okul bastı
Oy kullanma süreci devam ederken, Üsküdar Salacak'ta bulunan bir ilkokul MHP taraftarları tarafından basıldı. Grup üyeleri, baskına karşı tepki gösteren TKP'li gözlemcilere yönelik tehditlerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimleri için oy verme işlemi, 32 ilde saat 07.00'de başlayıp 16.00'da sona erdi. Ankara ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu geri kalan 49 ilde ise oy verme işlemi saat 08.00'de başlayıp 17.00'de sonlandı. Bu şekilde Türkiye'nin tüm 81 ilindeki sandıkların tamamı kapandı. Görevliler, sayım işlemlerine başladı.

Üsküdar ilçesinde bulunan 3. Selim İlkokulu'nda, oy verme işlemleri sürerken MHP'li bir grup tarafından olay çıkarıldı.

soL'da yer alan habere göre, okulun 1154 numaralı sandığında, elleri titreyen ve yaşlılık sebebiyle yardıma ihtiyaç duyan 100 yaşındaki bir kadının oy kullanmasına, AKP'li bir grup tarafından itiraz edildi.

MHP'LİLER OKUL BASTI

MHP mensuplarının okulu basmasının ardından, avukatların müdahalesiyle Ülkü Ocakları'ndan gelen kalabalık bir grup okula baskın yaptı.

Grup, okul bahçesinde toplanarak bozkurt işaretleri yaparak toplu fotoğraf çektirdi. Bu olay sırasında TKP üyeleri, grubun baskınını görüntüleyerek tepki gösterdi. Ancak TKP üyeleri, gruptan tehditler aldı.

Olayın ardından TKP avukatları, durumu Üsküdar Güvenlik Büro amirliğine şikayet etmek üzere harekete geçti.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar