Sancaktepe TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza

Sancaktepe TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza
İstanbul Sancaktepe'de zincirleme trafik kazası meydana geldi. Beş kişinin karıştığı kazada iki kişi yaralandı.

İstanbul'un Sancaktepe mevkisinde TEM Otoyolu üzerinde gerçekleşen zincirleme kaza sonucu 5 otomobilin karıştığı olayda, 2 kişi yaralandı.

Kazanın etkisiyle oluşan trafik yoğunluğu, olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olay, saat 22.00 sularında Ankara istikametine seyir halinde olan Sinan B. yönetimindeki 34 DAF 464 plakalı otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Araç, kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Bu ani durumu fark edemeyen bir taksi ve diğer 3 otomobil de kazaya karıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak ambulanslarla hastaneye sevk etti. Kazanın etkisiyle oluşan trafik yoğunluğu, polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yönlendirilerek normale döndürüldü. Güvenlik önlemleri altında yürütülen trafik akışının ardından polis, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar