Sanatçı Norm Ender’den Süper Kupa krizi sonrası ilk açıklama

Sanatçı Norm Ender’den Süper Kupa krizi sonrası ilk açıklama
Sanatçı Norm Ender, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşmesi planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali'nin ertelenmesi üzerine ilk kez açıklamada bulundu.

Sanatçı Norm Ender Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleşmesi planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Finali’nde sahne alacak ünlüler arasında yer alan Norm Ender, sosyal medya hesabından "Ya Atatürk'le parlarız ya hiç" diyerek tepki gösterdi.

653b4f7f4e3fe014b4d895ee.webp

"YA ATATÜRK'LE PARLARIZ YA HİÇ”

Norm Ender, Süper Kupa maçında yaşanan 'Atatürk ve İstiklal Marşı' krizine atıfta bulunarak, "Ya Atatürk'le parlarız ya hiç! Taviz vermeyen herkese çok teşekkür ederim" yorumunu yaptı. Bu sözlerle, milli değerlere olan bağlılığını ve taviz vermeme kararlılığını vurgulayan Norm Ender, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla gündemi sarstı.

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin ertelenmesi, Türk spor camiasında ve taraftarlar arasında büyük bir tartışma yaratmıştı. Norm Ender'in yapmış olduğu bu açıklama, sosyal medyada olay oldu.

ese.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar