Samsun Üniversitesi 18 personel alıyor

Samsun Üniversitesi 18 personel alıyor
Samsun Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Elemanı 18 akademik personel alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi: 15 Ağustos 2022.

Samsun Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada

“Üniversitemiz akademik birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesi, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili Yönetmelik ile Samsun Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütleri Yönergesi hükümleri çerçevesinde öğretim üyesi alınacaktır” denildi.

Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi Adaylarından;

Başvuru Formu (http://www.samsun.edu.tr internet adresinden yapılacak duyurudan temin edilecektir.)

KVKK kapsamında "Aday Aydınlatma Metni Öğretim Üyesi Formu" (http://www.samsun.edu.tr internet adresinden yapılacak duyurudan temin edilecektir.)

Özgeçmiş ve yayın listesi,

Kimlik fotokopisi,

Adli Sicil Kaydı,

Erkek adayların askerlik durumlarına ilişkin belgenin aslı veya onaylı sureti,

Lisans, yüksek lisans, doktora belgesinin aslı veya onaylı sureti, (Doktora ve doçent unvanı yurtdışından alınmış ise denkliğinin Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylandığını gösterir belgenin eklenmesi gerekmektedir. )

Yabancı dil belgesi,

2 (iki) adet fotoğraf,

Herhangi bir kamu kuıumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) e-Devlet üzerinden alacakları "HİTAP Hizmet Belgesini" müracaatlarına eklemeleri gerekmektedir.

e-Devletten alınan karekodlu tüm belgeler geçerlidir.

PROFESÖR Kadrolarına Başvuracak Adaylar İçin:

Doçentlik Belgesi, Adayların; özgeçmiş, başlıca araştırma eserinin açıkça belirtildiği yayın listesi ve doçentlik sonrası yaptığı bilimsel çalışma ve yayınlarına ait bilgi ve belgeleri içeren PDF formatında hazırlanmış olan, 6 (altı) adet Taşınabilir Bellek ile 1 adet fiziki dosyayı Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar