Şampiyonlar Ligi başlıyor

Şampiyonlar Ligi başlıyor
Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi, bu akşam oynanacak karşılaşmalarla başlıyor.

Şampiyonlar Ligi denince akla gelen belki de ilk futbolcu olan Cristiano Ronaldo, Sporting''den Manchester United''a transfer olduğu 2003/04 sezonundan bu yana aralıksız olarak Devler Ligi''nde mücadele ediyordu. Tecrübeli yıldız, böylelikle tam 19 yıl sonra Şampiyonlar Ligi''nde uzak kaldı.

Özellikle Real Madrid dönemindeki muhteşem performansıyla Devler Ligi''nde adeta kırılmadık rekor bırakmayan ve tarihe geçen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, uzun yıllar sonra ilk kez Şampiyonlar Ligi''nde yok.

Şampiyonlar Ligi''ndeki rekorlarını kaptırmak istemeyen 37 yaşındaki golcü, yaz boyu Devler Ligi''nde mücadele eden bir takıma transfer olmaya çabalasa da, Avrupa''da transfer döneminin kapanmasıyla Manchester United''da kaldı. Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi''ni tam 5 kez kazandı ve bu istatistikte de Real Madrid''den takım arkadaşlarıyla ilk sırada. Manchester United''da 1, İspanyol devinde ise 4 kez kupayı kazanan CR7, 2018''den bu yana Devler Ligi kupasına hasret.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar