Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Arda Güler ilk kez İspanyol basınına konuştu

Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Arda Güler ilk kez İspanyol basınına konuştu
Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den dünya devi Real Madrid'e transfer olan 18 yaşındaki yıldız futbolcu Arda Güler, art arda yaşadığı şanssız sakatlıklar ile sevenlerini üzmüştü. Yıldız oyuncu, son sakatlığının ardından ilk kez İspanyol basınına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de sergilediği oyunla Avrupa'nın dev kulüplerini kapısına getiren milli futbolcu Arda Güler, yaz transfer döneminde Real Madrid'e imza atmıştı.

20 milyon Euro bonservis ve başarı bonuslarının yanı sıra oyuncuya önemli bir imza parası ödeyerek yüksek bir yatırımın altına giren Madrid, yeni sezonda Arda Güler'i takıma entegre etmeyi düşünürken üst üste yaşanan sakatlıklarla futbolseverler şaşkına döndü.

YAZ BAŞINDAN BU YANA 3 KEZ SAKATLANDI

Sezon öncesi hazırlık kampında menisküs sakatlığı geçiren Güler, ameliyat olarak yeşil sahalara dönmek için gün saymaya başlamıştı. Yıldız oyuncu ilk sakatlığının ardından Eylül ayında yeniden takımla çalışmalara başlamış ancak sakatlığının nüksetmesi sonucunda yeniden tedavi sürecine girmişti.

Son olarak geçtiğimiz ay sakatlık sürecini atlatan ve Real Madrid ile ilk kez Rayo Vallecano ve Braga maçlarının kadrosunda boy gösteren Arda Güler, karşılaşmayı yedek kulübesinde geçirirken, genç oyuncunun yeniden sakatlandığı açıklanmıştı.

ARDA GÜLER SAKATLIKLARIN ARDINDAN İLK KEZ KONUŞTU

Real Madrid, Arda Güler başta olmak üzere birçok yıldız oyuncusunun bu sezon artan sakatlık şikayetlerinden sonra harekete geçerek kulüp doktoru Hırvat Niko Mihic'in görevine son verirken, yaşanan sakatlıkların ardından depresyona girmesinden korkulan Arda Güler ilk kez İspanyol basınına konuştu.

Muhabir Nacho de Andres'in "Tedavi sürecin nasıl gidiyor?" sorusuna yanıt veren Arda Güler, "Her şey iyi" ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncunun yeniden sahalara döneceği tarih henüz bilinmiyorken, İspanyol devinin Arda Güler hakkında yeni bir iyileşme programı üzerinde yoğunlaştığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar