Arda Güler sahalara erken mi dönüyor: Sakatlığındaki olumlu gelişme açıklandı

Arda Güler sahalara erken mi dönüyor: Sakatlığındaki olumlu gelişme açıklandı
Menisküs sakatlığı sebebiyle Madrid'e dönen ve 3-5 ay arası sahalardan uzak kalabilir denilen Arda Güler için umutlandıran bir haber geldi.

La Liga devi Real Madrid ile Soccer Champions Tour için ABD'de kampta olan Arda Güler, yaşadığı menisküs sakatlığı sebebiyle Madrid'e dönmüştü.

Kulüp Güler'in sahalara dönüşü için tedavisine başlanacağını açıklamıştı.

İspanyol doktor Dr. Pedro Luis Ripoll'un Arda'nın sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada bu sakatlık sebebiyle 5 ay sahalarda uzak kalabileceğini söylemişti.

Luis Ripoll, konu hakkında şu yorumda bulunmuştu:

"Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ay sürer."

Genç yıldız için umutlandıran bir bilgi geldi.

The Athletic'ten Mario Cortegana, "Arda Güler tedavisinin ilk bölümünü tamamladı ve kendini iyi hissediyor. Önümüzdeki 5-6 gün böyle devam ederse ameliyat edilmeyecek" diye konuştu. Kilit tarih ise 8 Ağustos 2023. O gün yapılacak kontroller Arda Güler'in bu sezonki kaderini belli edecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Juventus'a 3-1 yenildikleri hazırlık karşılaşmasının ardından milli yıldızın sakatlığı hakkında, "Tıbbi açıdan açıklama yapmak oldukça karışık bir durum ama çok ciddi bir sakatlığı yok. Meniküsünde küçük bir problem var ve tedavisinde nasıl bir yöntem izleyeceğimizi değerlendiriyoruz" yorumunda bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar