Cansız bedeni suda sürüklendi: Talihsiz futbolcu, yüzdüğü nehirde timsahın kurbanı oldu

Cansız bedeni suda sürüklendi: Talihsiz futbolcu, yüzdüğü nehirde timsahın kurbanı oldu
29 yaşındaki futbolcu Jesus Alberto Lopez Ortiz, Kosta Rika'daki Canas Nehri'nde yüzerken bir timsahın saldırısına uğradıktan sonra yaşamını yitirdi.

ÖZLEM BARAN-GÜNBOYU

Şansız bir an yaşayan futbolcu timsah tarafından öldürüldü.

Kosta Rika’nın amatör futbol takımı Deportivo Rio Canas’ta forma giyen “Chucho" lakaplı Jesus Alberto Lopez Ortiz, ülkenin Guanacaste eyaletindeki Rio Canas'ta nehirde yüzerken timsahın saldırısına uğradı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde timsahın, Ortiz'in vücudunu çenesine alarak suda yüzdüğünü gösterdi

Ayrıca diğer bir görüntüde ise timsahın suda vurularak öldürüldüğü ve yerel halk tarafından Ortiz'in cesedinin nehir kıyısına taşıdığı görüldü.

Saldırıda hayatını kaybeden futbolcunun ailesi, futbolcunun cenaze masraflarının karşılanması için halka çağrıda bulunurken, takım menajeri Luis Carlos Montes de bir yardım kampanyası düzenliyor.

Deportivo Rio Canas futbol kulübünden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Jesús López Ortiz'in ölümünü derin bir üzüntüyle kamuoyuna duyuruyoruz. Huzur içinde yat, Chucho'nun tüm ailesinin acısına katılıyoruz" denildi.

Kosta Rika Çevre ve Enerji Bakanlığı timsahlar da dahil olmak üzere koruma altındaki hayvanların avlanmasını ya da öldürülmesini yasaklıyor.

Ancak yerel polis, ülkenin vahşi yaşam yasaları uyarınca "cesedi sürüngenin çenesinden kurtarmak için" izinleri olduğuna karar vererek, timsahı öldürdü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar