Sahte içki vahşet saçtı! Üç ilde 7 kişi öldü

Sahte içki vahşet saçtı! Üç ilde 7 kişi öldü
Yeni yılın yaklaşmasıyla sahte içkiden ölenlerin sayısı giderek artmaya başladı. Sahte içki üç ilde can aldı yine, acı haber Bursa, Muğla ve İzmir'den geldi. Şu ana kadar sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 7'e yükseldi. Yapılan sahte içki operasyonunda ise iki kişinin gözaltına alındığı bilgisi geldi.

Türkiye''de sahte içki can almaya devam ediyor. Bursa, İzmir ve Muğla''da sahte içkiden toplam 7 kişi hayatını kaybetti.

Yıldırım ilçesinde 14 Kasım''da sahte içki içtikten sonra rahatsızlanan Şakir Çelik (56), Erol Oktay (56), Necip Cece, Fuat İşcen, Kamil Cihat İ. (51), Murat K. (56), Bülent D. (44), Ramazan Ç. (48), Fatih U., Suriyeli Basem M., Celal T., Erhan S., Mahmut Akça ve M.A. ambulanslarla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma ve Çekirge Devlet hastanelerine kaldırıldı. Ancak Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen, yaşamını yitirdi.

Hastanede tedavileri süren 10 kişiden Mahmut Akça da dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Fatih U. ile Murat K. taburcu edilirken, tedavilerine devam edilen 7 kişiden 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi. 

Şakir Çelik, Erol Oktay, Necip Cece ve Fuat İşçen, yaşamını yitirdi.

2 KİŞİNİN DURUMU KÖTÜ

Sahte içkiden zehirlenenlerin tedavileri süren 7kişiden 2''sinin sağlık durumlarının kritik olduğu öğrenildi. Sahte içkiyle ilgili Bursa''da soruşturma yapılırken bir acı haber de İzmir''den geldi.

BİR DİĞER ÖLÜMDE MUĞLA BODRUM''DAN GELDİ

Muğla''nın Bodrum ilçesinde 58 yaşındaki H.R.T.''nin sahte içki içtikten sonra görme kaybı yaşadığı ve fenalaşması üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. 

Ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan H.R.T, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Akşam sahte alkol kullandıktan sonra sabah da fenalaşarak yaşamını yitirdiği öne sürülen H.R.T''nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Öte yandan, H.R.T''nin sahte alkol aldığı ileri sürülen bir arkadaşının da fenalaşarak Bodrum Devlet Hastanesine kaldırıldığı, buradan da Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

SAHTE İÇKİ İZMİR''DEN DE CAN ALDI

İzmir’in Torbalı ilçesinde 63 yaşındaki Sadık U''nun, sahte içki içtikten sonra evinde fenalaştığı öğrenildi.

Bursa''da zehirlenen kişilerin sahte içkiyi 3 kişiden satın aldığı belirlendi.

Olayla ilgili çalışma başlatan ekipler, sahte içkiyi hastanede tedavi gören Fuat İşcen ve ağabeyi Kamil Cihat İ. ile Raif Aytaç’tan (45) aldıklarını tespit etti.

Metil alkolü ise Oktay Yüce (43) isimli şüphelinin İzmir’den Bursa’ya kargo ile gönderdiği belirlendi.

Gözaltına alınan Aytaç ve Yüce, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar