Sahibini öğrenince 180 derece döndü!

Sahibini öğrenince 180 derece döndü!
Demirören Holding'in sahibi olduğu Kanal D'de yayınlanan "Neler Oluyor Hayatta?" programının sunucusu Hakan Ural canlı yayında büyük bir gaf yaptı.

Demirören Holding''in ortaklarından biri olduğu Sisal Şans''ın gerçekleştireceği yılbaşı çekilişi hakkında "Onu bir kişiye vermezler, yalandan çeyreğe bölerler" diyen Hakan Ural, çekilişi yapan şirketin Yıldırım Demirören''e ait olduğunu öğrenince 180 derece dönüş yaptı. Rejiden, Milli Piyango''nun Demirören grubuna ait olduğunun hatırlatılması üzerine Hakan Ural''ın "10 tane almak lazım, alalım. Her şeyi de sorgulamayalım." demesi ise izleyenlere "pes artık" dedirtti.

MİLLİ PİYANGO TARTIŞMALARI

2019 yılının Ağustos ayına kadar devlet idaresinde olan Milli Piyango oyunları, yapılan ihale sonucunda Demirören Holding ve İtalya merkezli Sisal S.P.A tarafından kurulan Sisal Şans şirketine devredilmişti. Bu devirin ardından milli piyango tartışmaları ise dur durak bilmedi. Özellikle Sedat Peker''in Yıldırım Demirören''in Ziraat Bankası''ndan çektiği kredinin tek bir taksit tutarını bile ödemediği, bu krediyi alabilmek için imara kapalı golf sahalarına imar izni çıkarttığı iddialarından sonra pek çok vatandaştan "Devlete borcunu ödemeyen insan sokaktan geçen birine milyonlarca lira dağıtır mı?" yorumları gelmişti. 

BÜYÜK İKRAMİYE 200 MİLYON TL

Sisal Şans, yılbaşı için verilecek büyük ikramiyeyi 200 milyon TL olarak açıkladı. Tamamı dağıtım garantili olan ikramiye, satılmamış bir bilete çıkarsa çekiliş satılan bir bilete isabet edene kadar tekrarlanacak. Büyük ikramiyenin 200 milyon TL olduğu çekilişte dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1.4 milyar TL olarak açıklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar