Şahane Hayatım dizisi Melisa karakteri Nesrin Cavadzade kimdir, aslen nereli? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, sevgilisi kim?

Şahane Hayatım dizisi Melisa karakteri Nesrin Cavadzade kimdir, aslen nereli? Nesrin Cavadzade kaç yaşında, sevgilisi kim?
FOX TV'de yayınlanan Şahane Hayatım dizisinin kadrosunda yer alan ve daha önce Yasak Elma dizisindeki performansıyla dikkat çeken Cavadzade'nin hayatı merak ediliyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir?

Şahane Hayatım dizisinde Melisa karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin hayatı merak edilmeye başlandı. Cavadzade 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaya geldi ve ülkemize 1993 senesinde 11 yaşındayken geldi.

ŞAHANE HAYATIM'IN MELİSA'SI NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

Oyuncunun Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünden mezun olduğu ve 2 yıl boyunca Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldığı bilinmekte.

Üniversiteden sonra Yersiz Yurtsuz dizisinde başrolü üstlenerek televizyon dünyasına adım atan isim projeden hemen sonra aynı zamanda dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın Aşk Üçlemesi'nin ikinci filmi olan "Dilber'in Sekiz Günü"nde başrolde rol aldı.

Samanyolu ve Al Yazmalım gibi televizyon projelerinde de yer alan oyuncu, 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde "Kara Leyla" rolünü canlandırdı.

2019-2021 yılları arasında FOX'ta yayımlanan Yasak Elma dizisinde "Şahika Ekinci" karakterine hayat veren isim 4. sezonunun bitmesine 2 bölüm kala 26 Nisan 2021 tarihinde yayımlanan 108. bölümde diziden ayrıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar