Şahan Gökbakar'dan Yeni Akit'e: Allah akıl versin

Şahan Gökbakar'dan Yeni Akit'e: Allah akıl versin
Son zamanlarda sosyal medya hesabı üzerinden zamlara dair paylaşımlarda bulunan Şahan Gökbakar, kendisiyle ilgili yapılan haberleri de yakından takip ediyor. İktidara yakın yayın kuruluşları tarafından topa tutulan Gökbakar, bu defa Yeni Akit'in kendisi için yaptığı habere yorumda bulundu.
Özellikle geçen yaza damga vuran orman yangınlarında gösterdiği üstün çaba ile milyonların kalbinde özel bir yerde bulunan oyuncu Şahan Gökbakar, uzunca bir süredir ara verdiği sosyal medya paylaşımlarına şimdilerde hız verdi. Özellikle milyonlarca kişiyi etkileyen zamlarla ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulunan Gökbakar, bu sırada kendisi hakkında çıkan haberleri de yakından takip ediyor.
 
Yeni Akit''in kendisi hakkındaki haberini yaptığı paylaşım üzerinden eleştiren Gökbakar, zamların zengin fakir sorunu olmaktan çok ülkenin genel problemi olarak algılanması gerektiğini söyleyerek şöyle bir paylaşımda bulundu:
 
"Bugün yeni akit,benim için şöyle yazmış."Milyonları cebe indirip halktan biri gibiymiş gibi rol yapan komedyen, cebine en ufak etkisi olmayan mazot zammını eleştirdi."Ben halkın bir ferdiyim birader.Norveç vatandası mıyım?Zamlar da hepimizin cebini etkiliyor! Allah akıl versin!"
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar