Sadettin Saran'dan Fenerbahçe Başkanlığına yeşil ışık!

Sadettin Saran'dan Fenerbahçe Başkanlığına yeşil ışık!
Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkan adaylığı için açıklamada bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 27’inci hafta maçında Fenerbahçe, Beşiktaş’ın 10 kişi kalmasına rağmen 4-2 kaybetmişti. Derbi mağlubiyeti sonrası taraftarlar isyan etmiş ve yönetimi istifaya çağırmıştı.

Geçtiğimiz gün Yukatel Kayserispor ile oynanan kupa maçında da taraftarlar takımı ve oyuncuları protesto etmişti.

Sarı lacivertli taraftarlar Ali Koç ve yönetimin istifa etmesini, yerine Murat Ülker veya Sadettin Saran gibi Fenerbahçeliliği ile bilinen spora yatırım yapan insanların getirilmesini istiyor.

İsmi zikredilen kişilerden biri olan Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, başkanlıkla ilgili bir açıklamada bulundu.

Cumhuriyet’e konuşan Saran şunları söyledi:

"Beşiktaş derbisinin kaybedilmesi nedeniyle yaşanan üzüntüyü ve hayal kırıklığını anlıyorum. Ancak futbolda böyle şeyler olabiliyor. Futbolcuları yuhalamak hiçbir işe yaramıyor, tam tersine zarar veriyor. Sezon devam ederken olacak iş değil bu. Gerçek taraftarlık futbolcuları yuhalamak değildir. Bu takım hepimizin. Fenerbahçe bu badireden de çıkar. Şampiyonluk şansımız halen var. Ayrıca basketbol ve voleybolda güzel sonuçlar alındığını unutmayalım. Son günlerde başkan olmam için yoğun ilgi var. Fenerbahçe aşığı biri olarak bu işe seve seve soyunurum. Fakat şu ortamda konuşarak karıştırıcı biri olmak istemiyorum.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar