Saadet Partisi'nden 'Kimler kimlerle beraber' videosu

Saadet Partisi'nden 'Kimler kimlerle beraber' videosu
Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları videolarla gündeme dair dikkat çekici tespitlerde bulunan Saadet Partisi, bu defa da İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un Türkiye ziyareti üzerinden bir video hazırladı. Paylaşılan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski döneme ait İsrail karşıtı sözlerinin bir araya getirildiği bir kolajı izliyoruz.
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 2007 yılından bu yana Türkiye ile İsrail arasındaki en üst düzey ziyaret için bugün Ankara''ya geldi. Herzog, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önce baş başa ardından heyetlerle birlikte görüşme yaptı.
 
İkili ve heyetler arası görüşmelerin ardından ortak basında toplantısında iki liderin enerji konusunda yapılacak işbirliğine öncelik vermesi dikkat çekti.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın yakın aralıklarla bir dönem çok sert açıklamalar yaptığı ülke başkanlarıyla bir araya gelmesi pek çok kesim tarafından eleştirilirken böylesi sert dönüşlerin siyasi anlamda Türkiye''yi yıprattığına dair yorumlar yapılıyor.
 
İsrail Cumhurbaşkanı''nı resmi törenle karşılayan Erdoğan''ın o görüntüleri Saadet Partisi tarafından dikkat çekici bir video ile eleştirildi. Erdoğan''ın İsrail hakkında yaptığı son derece sert sözlerin kolajlandığı video partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar