Rüyada yüzük görmek ne anlama gelir?

Rüyada yüzük görmek ne anlama gelir?
Rüyada yüzük görmek cariyeye, eşe, velayete, araba ve ev satın almaya, yeni doğacak çocuğa, evliliği ve mutlu haberlere yorumlanır.

Yüzük, bir ev veya bir hayvanı satın almak demektir. Bekar olan kimse rüyasında yüzük takındığını görse, zengin bir kimseyle evleneceği anlamına gelir. Rüyada yüzükler gören, makam, mal, zenginlik, geçim, bereket ve bolluğa kavuşur. Dar yüzük zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.

"Yüzük görmek" bol kazançlı iş, ev ve sahibi olunacağına, rüya sahibinin itibarının artacağına, saygı göreceği anlamına gelir. Ağaçtan yüzük, münafık kişi demektir, bakır yüzükte hayır yoktur. Rüyada yüzüğü parmağından çıkarıp bir başkasına verdiğini görmek, eşinden ayrılmaya yahut boşamaya delâlet eder.

1- RÜYADA ALTIN YÜZÜK GÖRMEK

Rüyada altın yüzük görmek kadınlar için iyiye yorumlanır. Altın yüzük kadın için sevgi ve itibara, süs ve güzelliğe yorumlanır. Erkek için altın yüzük görmek hor ve hakir olmaya çıkar.

Rüyada görülen yüzük eğer altından olursa erkek için zillet ve meskenettir. Yüzük altından ve kaşı da varsa bu rüya iyi ve hoştur. Yüzüğün kaşı olmazsa, kendisinde menfaati olmayan islere işarettir.

Rüyada altından mamul yüzük ve halka görmek, kadınlar için mala, erkekler için de düşünce ve endişeye delalet eder. Rüyada altın yüzük takmak bekarlar için evlilik olarak ve kazanca yorumlanır. Dışı kabartılmış ve içi doldurulmuş yüzükler hile ve aldatmaya işarettir.

2- RÜYADA GÜMÜŞ YÜZÜK GÖRMEK

Bir kimse gümüşten bir yüzük taktığını ve hükmünü, murat ettiği şekilde yerine getirdiğini ve yaptığını görse, o kimse saltanata erişir. Rüyada gümüş yüzük görmek beklenilmeyen yerden gelen paraya işarettir.

Peygamberimiz (S.A.V.) den veya alim bir kimseden gümüş yüzüğü almak, ilme nail olmaya ve müjdedir. Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanat demektir.

Rüya sahibi için güzel haber anlamına gelir. Sevgiliden gelecek habere ve bu sayede mutlu olmaya işaret eder. Ayrıca iş hayatında başarılı bir ilerleyiş gösterip makamının yükseleceğine, kazancının artacağına, uzun süredir çekilen ekonomik sıkıntının bertaraf edileceğine işaret eder.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar