Rüyada oda görmek ne anlama geliyor?

Rüyada oda görmek ne anlama geliyor?
Aydınlık ve temiz bir oda huzurlu ve bolluklu yuvadır. Rüyada oda, kadın ile yorumlanır. Bazı rüya tabircileri rüyada oda görmek, rüya sahibinin yaptığı işler nedeniyle çevresinden takdir toplamasına işaret etmiştir. Başka bir yorumda ise rüyada oda görmek, planlı ve düzenli bir kişiye işaret etmektedir. Kimi rüya tabircileri ise rüyada oda görmeyi, başarıya ulaşmaya delalet eder.

Rüyada oda görmek, ferah ve iyi bir ömre işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada oda görmek, kadına yorumlanmıştır. Rüyada boş oda görmek, rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesine işaret etmektedir. Benzer bir yorumda ise rüyada boş ev görmek, bekar bir kişinin evlenmesine, hasta bir kişinin şifa bulmasına, işsiz bir kişinin iş bulmasına yorulmuştur.

Evinde kendisi için bir yeni oda yaptığını gören, evlenir. Hasta ise iyilesir. Evinde başka bir hasta varsa şifa bulur. Büyük ve güzel bir odaya girmek, bir bakire ile evlenmeye, veya bir güzel hizmetçi kız almaya işarettir. Kendisini diğer odalardan ayrı yeni ve çamurla sivali bir odada gören ve o sırada şerre delalet eden bir söz işiten kimse ölür.

Kapisi sıkı sıkıya kilitli bir odada hapsedildiğini görmek, hayır ve sağlıktır. Odayı arkasına yüklenip götürdügünü gören, esinin bütün geçimini saglar. Bu rüyayı kadın görürse, kocasını iyi besler. Odasinin altından yapılmış görmek, evinde yangin çıkmasına işarettir.

Küçük ve dar bir odadan çıktığını görmek, keder ve sıkıntıdan kurtulmaya; tavani olmayip oradan gök yüzünün göründügünü görmek, evinde evlenecek bir kadının bulunduğuna; geniş, sivali ve temiz bir oda, namuslu bir kadına; eski ve sivalari dökülmüs bir oda ahlaksiz bir kadına; altında bir bodrum olan oda, bekar bir adama; demirden oda, karısınin kendisi ile beraber uzun müddet yasayacağına; karanlık oda, ahlakı bozuk bir kadına; rüya sahibi kadın ise, bir kocaya delalet eder.

İçindeki adamlar ve eşya ile birlikte bir odanin yürüyüp gitmesi o mahalle halkınin bir felakete uğrayacaklarina; islak ve çamurlu bir odaya girmek, bir kadın yüzünden kedere ve sıkıntıya uğrayacağına; bir mahallede kendisi için bir oda yaptığını veya satın aldığını görmek, o yerde evlenecegine; bir kadın yüzünden işinin açilacağına işarettir.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar