Rüyada yıldız kayması ne anlama gelir?

Rüyada yıldız kayması ne anlama gelir?
Rüyada yıldız kaydığını görmek kişiler tarafından oldukça sevilen birinin veya büyük bir makama sahip olan birinin ölmesine veya görevini bırakmasına delalet eder.

Rüyada bir anda birçok yıldızın kayması toplum içerisinde yaşayan önemli insanların değerinin bilinmemesine işaret etmektedir. Rüyada büyük boyda bir yıldızın kayması, kişinin değerli olan bir bölgeyi terk etmesi veya ters bir hareket yapmasına yorumlanır.

Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmek ve yıldızların düştüğünü görmek genel olarak rüyayı gören kişilerin büyük bir insan olduğuna işaret etmektedir. Bununla beraber rüyasında bunları gören kişilerin maddi ve manevi anlamda çok büyük bir başarı sağlayacağına yorumlanır. Rüyada gökyüzünde birçok yıldız görmesi ise kişinin rahat bir hayat yaşayacağına, yüksek bir makama sahip olacağına ve parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir. Rüyada birçok yıldızın kaydığını görmek kişilerin hayatında ki arzu ve dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir. Bununla beraber rüyada birçok yıldız kaydığını görmek kişilerin dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız toplamak, rüyayı gören kişinin baya ünlü olacağı anlamına gelmektedir. Rüyada bir kişinin küçük yıldızlar topladığını görmesi, kişilerin isteklerinin kısa vadede gerçekleşeceğine işaret etmektedir. Rüyada küçük yıldızların toplanması, büyük bir üne yorumlanır. Bununla beraber rüyayı gören kişinin oldukça sevileceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar