Rüyada uçurum görmek ne anlama gelir?

Rüyada uçurum görmek ne anlama gelir?
Rüyada uçurum görmek rüya sahibinin hiç beklemediği anda karşısına zorlular çıkacağı anlamına gelir.

Rüyada uçurum görmek çok farklı anlamlarda tabir edilir. Uçurum görmek aynı zamanda rüyayı gören kişinin bu zorluk karşısında çaresiz kalacağına işaret eder. Birdenbire kendisini çıkmazsa hissedecek olan rüya sahibi aylar boyu geceleri sessizce ağlayacak duruma gelecektir.

Rüyada deniz kenarında yüksek uçurum görmek, rüya yorumlarında kişinin hastalıklar ile boğuşacağı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişi eğer sağlıklı biriyse yakın zaman içinde ciddi hastalığa yakalanacak ve bu hastalık uzun süre kendisine yapışacak. Diğer rüya yorumlarında ise rüya sahibinin yakını vefat edecek ve bu ölüm haberi onu derinden yaralayacak şeklinde ifade edilir.

Rüyada uçurumdan yuvarlandığını görmek, rüya sahibinin evli ya da bekar olmasına göre farklı anlamlarda ifade edilir. Rüyayı gören kişi eğer evliyse eşi ile aralarında ciddi sorunlar çıkacak ve bu sorunlar sonucunda boşanma görülebilecektir. Eğer bekarsa arkadaşları ile arası bozulacak olan rüya sahibi sevdiklerini birer birer kaybetmeye başlayacak.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek, yanlış davranış yapmak ve bunun sonucunda insanlardan kaçmak istemek şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi verdiği ve uyguladığı karar sonrasında çok ciddi derecede pişman olacak ve bu davranışının duyulması sonrasında insanlar ile iletişimi kesme noktasına kadar gelecek.

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar