Rüyada meyve görmek ne anlama gelir?

Rüyada meyve görmek ne anlama gelir?
"Rüyada meyve görmek ne anlama gelir? sorusunun cevabını sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Rüyada ağaçtan yeni koparılmış meyve görmek veya yemek, çok hassas bir kalbiniz olduğuna ve ruhunuz itibariy­le devamlı olarak aşk ve his duygularında yaşayacağınıza işarettir.

Mevsimsiz meyveler görmek, birisinin intikamına ve kinine maruz kalacağınıza işaret eder. Meyve bahçesi görmek, bahçe meyveli ise bolluk, meyvesiz ise fakirliğe işarettir. Rüyada meyve görmek, yediğini görmek, genellikle iyiye ve hayra yorumlanır.

Rüyada görülen tatlı meyveler, mal çokluğuna, elde olan meyveden faydalanmaya işarettir. Ekşi ve olmamış mey­veler bazı kere bunun tersine yorumlanır. Rüyada tatlı meyve yemek, mal ve murada ermekle tabir olunur. Meyve toplamak ise, uğraştığınız işin sonunun iyi geleceğine ve başarılı olup emeğinizden çok fayda ve menfaat göreceğinize, dilek ve muradınıza kavuşacağını­za işaretle tabir olunur. Rüyasında ağaçtan meyvelerin üzerine döküldüğü görse, rü­yayı gören kimse, hayır ve iyilikle isim yapar, iyilikle adı anılır, şeklinde tabir edilir.

Ekşi meyveyi seven kişinin rüyada ekşi meyve yediğini görmesi, yine rızık ve ilme işâret eder. Tabiatına uygun olmayan kişinin rüyada ekşi meyve yediğini görmesi, haram mala ve hastalığa işâret eder. Yine rüyada meyve görmek, hanımlara, evlâda, paraya, mala, ticarete, ilme, emlâka, sâlih amellere, aile ve akrabaya,yahut sevince ve hastalıklardan şifâ bulmaya işârettir.

Bazen rüyada görülen meyveler, mal ve şerefe işâret eder. Bazen de rüyada görülen meyveler, onlardan yapılan şaraba işârettir. Bazı kere de rüyada meyve ve yemiş görmek, evlenmeye işârettir. Rüyada olgunlaşmamış meyveyi yemek veya ona mâlik olmak, borca,yabancı erkek ve kadınlara yahut onlardan dilsiz ve sağır olanlarına işârettir. Rüyada örtülü ve kapaklı bir şey içerisinde bulunan meyveleri görmek, güçlükle elde edilen rızka işârettir. Rüyada çekirdekli meyve görmek, kendisinde şüphe yahut kefâlet bulunan veya zekâtı çıkmamış az bir rızka işârettir. Rüyada görülen çekirdeksiz meyve, işlerin kolaylığına ve kendisine şüphe karışmamış helal rızka işârettir. Rüyada bir yerde toplu olarak meyveler görmek, ülfet ve topluluğa ve insanlar arasındaki kaynaşmaya işâret eder; dağınık meyveler de bunun aksine işârettir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar