Rüyada kelepçe görmek ne anlama gelir?

Rüyada kelepçe görmek ne anlama gelir?
Rüyada kelepçe görmek, birisi ile münakaşa edeceğinize ve bundan haklı olarak çıkacağınız anlamına gelir. Kelepçenin farklı anlamları da bulunur. İşte rüyada kelepçe görmenin diğer anlamları…

Rüyada ellerinize kelepçe takıldığını görmek, rüyayı gören erkek ise bir can sıkıntısına tutulacağına ve bu sıkıntıyı uzun süre üzerinden atamayacağına, şayet kadın ise bilezik satın alacağına işarettir. Rüyada kelepçe görmek, iyi sayılmaz. Bu rüya, sıkın­tıya ve üzüntüye işaret eder şeklinde yorumlanmıştır.

Bir kimsenin rüyada kelepçe görmesi, onun (rüya sahibinin) ailesiyle ve çevresiyle kavga edip tartışacağına ve sonra da onlarla arasının düzeleceğine işaretle yorumlanmıştır. Rüyasında kendi ellerine kelepçe vurulduğunu gören kim­se, mahrumiyete düşeceğine ve zor durumla karşılaşma­sına işarettir denilmiştir.

Rüyada kelepçe görmek, kişinin yaşadığı sıkıntılı bir döneme gireceğine dair yorumlanmakta olan bir rüyadır. Aynı zamanda rüyasında kelepçe gören kişinin yaşadığı sorunları oldukça zor bir şekilde çözeceğini ve sorunlarını çözerken kimseden destek göremeyeceğine dair de yorumlanmakta olan bir rüya olduğunu söylemek mümkündür.

Rüyada görülen kelepçe genel olarak uğursuzluk olarak da yorumlanmaktadır. Kişiye olumsuz etkilerinin olacağına dair yorumlanan bir rüya olma özelliğine de sahiptir. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar