NFT’de yeni boyut: Ruhunu NFT olarak sattı!

NFT’de yeni boyut: Ruhunu NFT olarak sattı!
Hollanda’da yaşayan bir genç, NFT’de ruhunu satışa çıkardı. Genç adamın ruhu kısa sürede 350 dolara satıldı. Ruhun yeni sahibi ise 3.5 milyon dolar istiyor.

NFT'YE YENİ BOYUT KAZANDIRDI...

Kripto para piyasalarının son dönemlerine damga vuran NFT, rekor satışlara imza atmanın yanında, ilginç projelerin ortaya çıktığı bir platforma da dönüştü.

Bu ilginç projelerin bir örneği Hollanda''da görüldü. Stijn van Schaik adındaki 21 yaşındaki bir sanat öğrencisi ruhunu NFT olarak satışa çıkardı. Stinus''un Ruhu adı verilen NFT ürünü blokzincire yüklenmiş ve ilk satışını yapmış durumda.

‘HER ŞEYİ SORABİLİRSİNİZ’

Satış için kurulan sitesinde ruh satışının kurallarını açıklayan Schaik, "Burada ruhumu satıyorum. Benim hakkımda ya da henüz sahibi benken ruhum konusunda istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz" açıklamasını yaptı.

Ruhunu satan adam alıcısına ise istediği inanışa geçme sözü veriyor. Schaik her türlü dini inanış ya da ruhani gruba üye olabileceğini söylüyor. Ayrıca Schaik istenirse ruhunu parça parça inanışlara bölebileceğini öne sürdü. Schaik amacını NFT konusundaki farkındalığı artırmak olarak açıklamıştı.

Bir Ethereum''un onda birine satışa çıkan ruh hemen satıldı. Schaik''in ruhunun yeni sahibi ise genç adamın ruhuna bin 40 ETH yani 3.5 milyon dolar değer biçti.



 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar