Ronaldo'yu şaşırtan M.United teklifi

Ronaldo'yu şaşırtan M.United teklifi
İngiliz devi Manchester United'ın verdiği teklif karşısında hem Cristiano Ronaldo hem de menajeri şaşkınlıkla karşıladı.

Ronaldo'yu şaşırtan M.United teklifi

Dünya futbolunda Ronaldo''nun geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Kırmız Şeytanlar oyuncusunun takımdan ayrılmayı istemesine rağmen Portekizli süper starla sözleşme uzatmak istiyor.  İngiltere''nin önde gelen gazetelerde Mirror''ın haberine göre; İngiliz kulübü Ronaldo''ya sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu işleme koyarsa kiralık olarak takımdan ayrılmasına izin verecek.

HEDEF, ERIG TEN HAG YÖNETİMİNDE İLK 4 

Manchester''ın kırmızı yakasında esas amaç  yeni teknik direktör Erik ten Hag''ın yönetiminde ilk dört içerisine girip, Ronaldo ile birlikte gelecek yıllarda  adından tekrar söz ettirmek. Yapılan teklif menajer Jorge Mendes ve Cristiano Ronaldo cephesinde şaşkınlık yaratırken iki ismin durum değerlendirmesi yaptığı kaydedildi.

GRIEZMANN İDDİASI

Adı Atletico Madrid ile anılan 37 yaşındaki yıldız futbolcu, ailevi nedenlerden dolayı takımın Tayland ve Avustralya kampında yer almadı. Atletico''nun Ronaldo''yu transfer etmek için kaynak arayışında olduğu ve Antoine Griezmann''ı transfer listesine koyduğu iddia ediliyor. Times''a göre Ronaldo''nun ise İspanyol ekibine sıcak baktığı ifade edildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar