Ronaldinho'nun cezası belli oldu

Ronaldinho'nun cezası belli oldu
Kardeşi ile kurduğu şirketteki usulsüzlükler nedeniyle tutuklanan dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho'nun 6 ay kadar cezaevine tutulacağı öğrenildi.

Dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho, kardeşi ile kurduğu şirkette yaşanan usülsuzlükler nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 

Ronaldinho, Paraguay’a giriş yaparken sahte pasaport kullanmaya çalıştığı gerekçesiyle açılan soruşturmada dava sonuçlanana kadar yaklaşık 6 kadar hapiste tutulacak.

YURTDIŞI YASAĞI GELEBİLİR 

Barcelona ve Milan forması da giyen ve Barça ile efsaneleşen 39 yaşındaki efsane, tutuklanmış ve hakim karşısına çıkarılmasına karar verilmişti. Davanın savcısı ve hakimi, kefaletle serbest bırakılması halinde Ronaldinho’nun ülkeyi terk etme riski taşıdığı konusunda hemfikir olurken Ronaldinho salıverilse bile dava sonuçlanana kadar ülkeyi terk etmesine yasak konulabilir.

ekran-resmi-2020-03-09-09-t82l.png

HEDİYE PASAPORT 

2005 yılında Ballon d’Or’u kazanan Ronaldinho’nun avukatı savunmasında pasaportun Brezilyalı yıldızı onurlandırmak için verilen bir hediyeden ibaret olduğunu, müvekkilinin de çantasına elini attığında pasaport kontrolünde eline sehven o hediye pasaportun geçtiğini öne sürdü. Ancak iki kardeşin Brezilya pasaportlarına yasadışı balık çiftliği kurdukları için el konulması da davanın iddia makamının elini güçlendiriyor.

KARDEŞİNE DE TUTUKLAMA VERİLDİ 

Kefaletle serbest bırakılması talebi reddedilen ve tutuklandığından bu yana polis nezarethanesine kapatılan Ronaldinho’nun menajerliğini yapan kardeşi Roberto da Paraguay’a sahte bir pasaportla girmiş ve tutuklanmıştı.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar