Minibüsçülerle AKP'li yöneticiler birbirine girdi! Erdoğan'ın memleketinde zam kavgası

Minibüsçülerle AKP'li yöneticiler birbirine girdi! Erdoğan'ın memleketinde zam kavgası
Rize’de şehir içi minibüs şoförlerinin, minibüs ücretlerine zam talebinin görüşüldüğü encümen toplantısında; AKP’li Belediye Meclis üyesi Kadir Öksüz ile Rize Şehir İçi Dolmuşçular Kooperatif Başkanı İsmail Uzunsakal arasında tartışma yaşandı.

Rize’de şehir içi minibüs şoförlerinin, minibüs ücretlerine zam talebinin görüşüldüğü encümen toplantısında; AKP’li Belediye Meclis üyesi Kadir Öksüz ile Rize Şehir İçi Dolmuşçular Kooperatif Başkanı İsmail Uzunsakal arasında tartışma yaşandı. Uzunsakal, Öksüz’ü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Minibüs şoförleri, Uzunsakal’ın serbest bırakılması talebi ile dün gece, AKP Rize İl Başkanlığı önünde eylem yaptı.

Rize’de şehir içi minibüsçülerin zam talebinin görüşüldüğü Encümen Toplantısında, AKP’li Meclis üyesi Kadir Öksüz ile Rize Şehir İçi Dolmuşçular Kooperatif Başkanı İsmail Uzunsakal arasında tartışma yaşandı.

a6d50559-e719-4c9b-a058-ce2c87617285-w.jpg

Tartışma esnasında Uzunsakal, AKP'li Meclis üyesi Öksüz’ü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Olay sonrası Atatürk caddesi üzerinde bulunan AKP Rize İl Başkanlığı yakınlarında toplanan minibüsçüler, Kooperatif Başkanı Uzunsakal’ın serbest bırakılması için yaklaşık 2 saat boyunca eylem yaptı.

MİNÜBÜSÇÜLER BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI

Dün Rize Belediye Encümen toplantısında şehir içi dolmuşçularının zam talebinin görüşüldüğü sırada belediye encümenleriyle, Şehir İçi Dolmuşçuları Kooperatifi Başkanı İsmail Uzunsakal arasında tartışma yaşandı.

Öksüz, kendisini darp ettiği iddiası ile Uzunsakal’dan şikayetçi oldu. Bunun üzerine, Uzunsakal, gözaltına alındı.

4291281e-ce00-49cf-a49d-380d49977362-w.jpg

Gece, gözaltında tutulan ve bugün nöbetçi savcılığa çıkarılacak olan Uzunsakal’ın serbest bırakılması için kooperatif üyesi onlarca minibüsü şoförü ilk önce Rize Emniyet Müdürlüğü önünde toplandı. Minibüs şoförleri, daha sonra; Atatürk Caddesi üzerindeki AKP Rize İl Başkanlığı önünde toplandı. Minibüsçüler, AKP İl yöneticileri ile görüşmek istedi. Ancak talepleri yerine getirilmedi. Şoförler, Uzunsakal’ın serbest bırakılması talebi ile yaklaşık iki saat boyunca eylem yaptı. Polis, AKP İl Başkanlığı’nın binasının etrafında güvenlik önlemi aldı.

2549e57f-ad57-47ab-bd75-1982cae5854e-w.jpg

Bir taksici yurttaş, “Biz sokak çocuğu değiliz. Esnafız, esnaf. Neredeler? Oy zamanı dökülüyorlar sokağa. Şimdi benim sorunumu çözsene. Neredesin? Bu partinin il başkanı var, yardımcısı var, yöneticisi var. İl Başkanı muhatap olmuyorsa, vali muhatap olacak. Rize’nin denetimi valide, valimiz bizim valimizdir. Sesimize kulak verecek. O da bizi takmıyorsa, buradan bizi yollasın Batum’a gidelim, nereye gidersek gidelim. Biz esnafız, vatandaşız. O zaman sabaha kadar sokakta duralım" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar